Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Lean Beef?

 • In Default
 • July 19
 • 13 Views
 • 0 comments

 • Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Lean Beef?  Forskellige udskæringer af oksekød mødes amerikanske Landbrug retningslinjer for "lean" eller "ekstra lean". Photo Credit Zedcor Fuldt Ejet / PhotoObjects.net / Getty Images
 • Selvom du nogle gange kan høre folk fortælle dig, at oksekød er en mindre end sund mad, denne røde kød er ikke kun rig på vitaminer og mineraler, men det indeholder særlige fedtstoffer, der besidder potentielle anti-kræftfremkaldende egenskaber. En af nøglerne til at forbruge sunde oksekød er at vælge fedtfattige muligheder. Med magert oksekød, du får de ernæringsmæssige fordele samtidig undgå meget af det mættede fedt er kendt for at øge risikoen for hjertesygdom.

  Lavt kalorieindhold-til-Nutrient Ratio

  Oksekød er et relativt lavt kalorieindhold fødevarer, når sammenlignet med antallet af næringsstoffer, den indeholder. Licenseret akupunktør Chris Kresser bemærker, at oksekød er meget næringsstof-tætte, især sammenlignet med hvidt kød. Mens en 3-ounce servering af oksekød udgør mindre end 10 procent af din daglige kalorier, baseret på en 2.000-kalorie diæt, det leverer mere end 10 procent af den daglige værdi for ni essentielle næringsstoffer. Med særligt høje koncentrationer af protein, zink, fosfor, jern og B-kompleks vitaminer, kan oksekød hjælpe med at opbygge stærke muskler, tænder og knogler samtidig hjælpe energiforsyning og ilt til cellerne.


  Rig på vitaminer og mineraler

  Den Beef.org hjemmeside noterer en 2002 US Department of Agriculture rapport, der viser, at det ville tage mere end 11 portioner tun til at give den mængde zink i en servering af oksekød; syv uden skind kyllingebryster til at give vitamin B-12 i en servering af oksekød; 3 kopper rå spinat til at give jern i en servering af oksekød; og næsten 3 kyllingebryster til tilvejebringelse af riboflavin i en enkelt servering af oksekød. Ifølge en 2004 papir offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition," oksekød indeholder også konjugeret linolsyre, en fedtsyre sig at have anti-kræftfremkaldende egenskaber.


  Heart-Sund

  Magert oksekød i særdeleshed kan være en del af en sund kost, da det indeholder alle de vitaminer og mineraler af høj fedt oksekød, men med meget mindre mættet fedt. En undersøgelse offentliggjort i 2012 i "American Journal of Clinical Nutrition" fundet, at kost lavt indhold af mættet fedt, der indeholder magert oksekød kan have positiv indvirkning på hjerte-kar-sygdomme samt relaterede risikofaktorer. Forfatterne til undersøgelsen bemærkede, at magert oksekød kan indgå i hjerte-sunde kostvaner.


  Shopping for magert oksekød

  Tips til shopping for magert oksekød omfatter køber hakket oksekød, der er 90 procent magert eller højere; udkig efter den ordene "lænd" eller "runde" i navnet på den bestemt udskæring; trimning fedtstoffer før tilberedning; hjælp fedtfattige tilberedningsmetoder, herunder ristning, grille og bagende; og spise 3-ounce portioner - som er på størrelse med et spil kort. Beef.org bemærker, at der er mindst 12 udskæringer af oksekød, der opfylder USDA retningslinjer for "lean" eller "ekstra lean". Fra de fleste til mindst lean, de er top runde, øjet rundt, mock bud bøf, skulder pot stege, rund tip, skulder bøf, øverste HØJREB, bund runde, top lænd, mørbrad, T-bone steak og tri-tip stege.

 • Tags:

Posts Carousel