Hvad er de sundhedsmæssige fordele af bananer og mandler?

 • In Default
 • February 13
 • 36 Views
 • 0 comments

 • Hvad er de sundhedsmæssige fordele af bananer og mandler?  Køb usaltet nødder i Bilka bulk afdeling. Photo Credit Hemera Technologies / Photos.com / Getty Images
 • Når youâ € ™ re forsøger at spise en sund kost, bananer og mandler er to af de bedste fødevarer valg, fordi de begge er påfyldning og fyldt med næringsstoffer. Den søde blødhed af en moden banan og nøddeagtig stykket af mandler supplerer hinanden godt, så snacking på disse to fødevarer sammen kan fylde dig op og tilfredsstille din søde tand.

  Bananer

  Bananer indeholder en række gavnlige næringsstoffer. Theyâ € ™ re en af ​​de bedste kilder til kalium youâ € ™ ll finde, hvilket er ideelt, hvis youâ € ™ re kæmper højt blodtryk, da kalium er knyttet til en sund blodtryk. Ifølge "Eating Well" magasin, denne frugt er også høj i fiber samt høj i vitamin C og B-6. Bananer er høj i kulhydrater, så spiser en banan kan give dig et boost af energi.


  Mandler

  Nødder nogle gange får en negativ ry, fordi theyâ € ™ re højt indhold af fedt, men mandler er en af ​​de sundeste nødder, du kan finde. Ifølge Real Simple magasin, mandler har mere fiber og protein end nogen anden type møtrik. Mandler er også høj i vitamin E; ifølge Eating Well, en ounce af mandler indeholder 37 procent af dit daglige vitamin E krav. Disse små nødder indeholder også folat, calcium og flavonoider, som reducerer inflammation.


  Morgenmad

  Sødme bananer og mandler gør dem til et naturligt valg til morgenmad, og spise disse fødevarer første ting om morgenen kan give dig den energi du har brug for at stå over for dagen. Fold mosede bananer i hele hvede pandekage dej og top det færdige fad med ristede skiver mandler, eller bland hakkede bananer og mandler i en skål med ris korn. Banan mandel brød er hurtig til at piske op og udfylde nok til at holde dig fuld hele formiddagen. Kig efter en opskrift, der omfatter æblemos, da dette vil gøre brødet fugtigt og skærer ned på den ønskede olie.


  Snacks

  Da mandler og bananer donâ € ™ t kræver køling, kan du stuve dem i dit skrivebord eller rygsæk til en anytime snack. En hel banan og en håndfuld nødder gør en tilstrækkelig snack. At tilføje nogle mejeri til din snack, bland en halv banan og nogle untoasted mandel halvdele til en beholder med plain vanilla yoghurt, eller blend en banan og en scoop af mandel smør sammen med is og bær for en simpel smoothie. For en sød aften snack, rulle en banan i nogle smeltet mørk chokolade og drys på hakkede mandler. Frys godbid for en time og nyde.

 • Tags:

Posts Carousel