Hvad er de sundhedsmæssige fordele af at drikke Fever Grass Tea?


 • Hvad er de sundhedsmæssige fordele af at drikke Fever Grass Tea?  Feber græsset er den jamaicanske navn for citrongræs, og det kan bruges frisk at gøre en te. Photo Credit Brand X Pictures / Stockbyte / Getty Images
 • I hele Vestindien, og især Jamaica, folk bruger feber græs te som en urtemedicin for forkølelse, hoste og sænke feber. Feber græsset er den jamaicanske navn for citrongræs, og te er lavet af enten friske eller tørrede "blade" fra stilken af ​​planten; disse er derefter skåret i mindre stykker. Feber græs te har naturlige anti-inflammatoriske egenskaber og kan også yde beskyttelse til dine nyrer.

  Anti-inflammatorisk potentiale

  En 2010 nummer af "Journal of Medicinal Food" fundet, at en infusion af citrongræs blad, hvilket betyder feber græs te, hjalp reducere inflammation. Undersøgelsen fandt, at flavonoid indhold til stede i te - fra de æteriske olier af planten, der blev udvaskede i væsken - ført til lavere nitrogenoxid niveauer, hvilket resulterede i mindre inflammation. Mens undersøgelsen var lovende, har brug for mere forskning, der skal gøres på feber græs som en potentiel behandling af inflammatoriske sygdomme.


  Reducerer kolesterolniveau

  Citrongræs indeholder æteriske olier med mange sundhedsmæssige egenskaber. Disse olier overføres til te, når bladene er udsat for kogende vand. En 2011 udgivelsen af ​​"Food and Chemical Toxicology" fundet, at kolesterolindholdet i blodet blev sænket efter dyr testpersoner tog en ekstrakt af citrongræs æterisk olie. Forskerne verificerede også, at citrongræs var sikkert for forbrug ved doser fælles i folkemedicinen og at kolesterolsænkende effekt af citrongræs ville drage fordel af yderligere undersøgelse.


  Giver Nyre Beskyttelse

  Et dyr undersøgelse offentliggjort i "Indian Journal of Pharmaceutical Sciences" fundet, at citrongræs ekstrakt reduceret mængden af ​​nyreskader efter en tre-ugers undersøgelse. Forskere gav kaniner varierende mængder af citrongræs ekstrakt hver dag til deres testpersoner og resulterede i regelmæssig urin produktion og kemisk sammensætning i urinen, såvel som sunde elektrolyt og kropsvægt niveauer. Mens forskerne fandt, at citrongræs viste signifikante nyre sundhedsmæssige fordele, der er behov for mere undersøgelse, før man anbefaler citrongræs som en behandling for at opretholde nyre sundhed.


  Making Fever Grass Tea

  Feber græs te kan være fremstillet af tørret citrongræs, der allerede er forskåret. Både citrongræs og feber græs te er tilgængelige i løs "blade" eller tepose form. Men du kan også lave feber græs te fra frisk citrongræs. For at gøre dette, skal du bruge woodier dele af stilkene - delene ikke ofte bruges til madlavning - og trim til 1 / 2- eller 1-tommer længder. Tilføj de afskårne stykker til kogende vand og kog i fem minutter, lade det køle lidt før drikker som den er. Mens folk ofte drikker feber græs te varm, kan den også serveres kold eller blandet med andre urter - såsom ingefær - og sødet før drikker.

 • Tags:

Posts Carousel