Hvad er de negative effekter af Weight Gainer?


 • Hvad er de negative effekter af Weight Gainer?  Vægt Vindere typisk kommer i form af protein shakes. Photo Credit Liquidlibrary / liquidlibrary / Getty Images
 • Bodybuildere, sportsfolk og andre, der ønsker at tage på i vægt almindeligt brug vægt Vindere, kosttilskud, de håber vil vende de tilføjede pounds i lean muskel. Vægt GAINERs formler er designet til at fremme muskelvækst, samt støtte i inddrivelse proces af muskelvæv. Selvom vægt vindere, såsom valleproteinpulver shakes og kreatin kosttilskud, er sikkert at tage for de fleste mennesker, er potentialet for en række bivirkninger eksisterer.

  Funktion

  Formålet med vægt GAINERs produkter er at hjælpe supplere din kost med ekstra kalorier i håb om at tilføje muskelmasse. En række vægt GAINERs produkter er på markedet, med protein shakes og protein barer blandt de mest almindelige. Den formel, der anvendes til vægt Vindere indeholder en stor mængde kalorier, protein og kulhydrater, der giver dig energi og opfylder eller overstiger dine daglige kalorieindtag behov. En almindelig ingrediens i vægt Vindere er valleprotein, som indeholder forgrenede aminosyrer, byggestenene i protein. Denne type protein fremmer muskelvæv opsving efter træning og fremmer muskelvækst, hvis der er nok protein er til stede i dit system.


  Allergier

  Du bør undgå vægt Vindere, der indeholder valleprotein, hvis du har en allergi eller er overfølsom over for mælk eller mælkeprodukter. MayoClinic.com bemærker bivirkninger ved at tage valleprotein i mennesker, der er overfølsomme eller laktose intolerante omfatter hals kløe, hævelser i ansigtet, opkastning og diarré.


  Medicin

  Tal med din læge, før du tager nogen vægt GAINERs produkter, hvis du er på medicin. Visse medikamenter kan interagere med vægten GAINERs ingredienser, som kan binde til narkotika, ifølge University of Maryland Medical Center, UMMC. Dette kan ændre lægemidlets makeup i blodet og reducere dens effektivitet. Bivirkninger kan også opstå som følge af blanding med receptpligtig medicin med vægt GAINERs ingredienser.


  Sugar Level

  MayoClinic.com bemærker, at visse vægt Vindere, især dem, der indeholder valleprotein, kan forårsage blodsukkeret til at falde. Hvis du er diabetiker eller har hypoglykæmi, bør du undgå at tage vægt Vindere. Desuden, hvis du tager nogen urter, narkotika eller andre kosttilskud, der regulerer dit blodsukker, vægt Vindere kan påvirke deres funktion.


  Blødning

  Valleprotein kan øge risikoen for blødninger hos mennesker, der har blødningsforstyrrelser eller tager medicin, der påvirker eller øger risikoen for blødning, ifølge MayoClinic.com. Din dosis skal muligvis justeres, hvis du har planer om at tage vægt GAINERs produkter. Din læge kan hjælpe dig med at bestemme en sikker dosis valleprotein.


  Lavt blodtryk

  Valleprotein kan forårsage blodtrykket til at falde, konstaterer MayoClinic.com. Effekterne forværres i mennesker, der tager urter eller kosttilskud til at sænke blodtrykket.


  Reaktioner

  Valleprotein vægt Vindere kan forårsage reaktioner, såsom øget afføring, tørst, kramper, oppustethed, kvalme, træthed, nedsat appetit, hudreaktioner, hævelse i arme og ben, hovedpine, fasciitis og handicap, i henhold til MayoClinic.com. Alvorlige reaktioner at vægte Gainers er sjældne, men først tjekke med din læge for at afgøre, om nogen indikatorer eksisterer i dit helbred, at du ville reagere negativt på vægten GAINERs produkter.


  Gravide kvinder og Amning

  For gravide kvinder og kvinder, der ammer, er MayoClinic.com anbefaler ikke vægt GAINERs produkter, der indeholder valleprotein. Dette skyldes mangel på videnskabelige beviser om valle virkninger i disse situationer.


  Nyre og leverskader

  Tager store mængder af vægt GAINERs produkter i lange perioder kan påvirke din krop og forårsage nyreskader. Vægt Vindere indeholder kreatin kan forårsage leverdysfunktion og nyreskader., Ifølge UMMC.

 • Tags:

Posts Carousel