Hvad er de mest smitsomme sygdomme i Plejehjem, der forårsager diarré?

 • In Default
 • April 10
 • 40 Views
 • 0 comments

 • Hvad er de mest smitsomme sygdomme i Plejehjem, der forårsager diarré?  Diarré belaster sundheden for en eldery person. Photo Credit ældre dame billede ved pixelcarpenter fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Infektioner resulterer i diarré er almindelige i plejehjem og andre langsigtede pasningsmuligheder. I maj 2010 "Journal of American Medical Directors Association," Dr. Laurie Archbald-Pannone og kolleger siger, "Langsigtet pleje faciliteter beboere er blevet vurderet til at have den højeste forekomst af diarré sygdom blandt voksne, der lever i den udviklede verden. " Let spredes fra patient til patient i langtidspleje faciliteter, diarré infektioner - både bakterielle og virale - nuværende alvorlige helbredsproblemer hos ældre og kan resultere i dødsfald.


  Norovirus

  Norovira, infektiøse virale tilstande, forårsager betændelse i foring af mave og tarme, hvilket ofte resulterer i diarré og opkastning. De er de mest almindelige type af diarré-forårsager sygdomme hos ældre. Andre navne for norovirus indbefatter mave influenza, viral gastroenteritis, Norwalk-lignende virus og madforgiftning. Norovirus udbrud forekommer i områder med tæt levende og spisefaciliteter, herunder plejehjem og krydstogtskibe. Norovirus spredes gennem kontakt med smittede personer eller forurenet mad.


  Clostridium difficile

  Clostridium difficile, eller C. diff, er en bakterie, der forårsager infektionen resulterer i alvorlige, vandig diarré, feber, mavesmerter og tab af appetit. Det kan føre til mere alvorlige komplikationer, herunder colitis, som er betændelse i tyktarmen; sepsis, som er store mængder af bakterier i blodbanen; og død. Infektionen forekommer normalt hos personer, som har gennemgået langvarig brug af antibiotika eller har svækket immunforsvar. De ældre og dem, der kræver lange hospital eller plejehjem ophold er i størst risiko. Sygdommen spredes gennem kontakt med afføring og inficerede overflader. Fordi det er meget smitsom, C. diff udgør et problem på hospitaler og langsigtede pasningsmuligheder.


  Escherichia coli

  Escherichia coli, eller E. coli, forårsager gastroenteritis resulterer i opkastning og diarré. Den indledende bakteriel infektion normalt kommer fra forurening mad eller drikkevand. Når E. coli inficerer en person, kan han nemt sprede infektionen til andre. I nogle tilfælde en infektion med E. coli kan resultere i livstruende komplikationer.


  Salmonella

  Bakterierne salmonella forårsager diarré infektion. Folk på plejehjem generelt erhverve salmonella gennem kontakt med forurenet mad. I maj 2009 "Journal of American Medical Directors Association," Dr. Karl E. Steinberg og kolleger siger, "Salmonella gastroenteritis regnskab for knap 20 procent af institutionaliserede tilfælde af gastroenteritis." Infektion med salmonella kan forårsage feber, diarre og mave kramper. Når smittet med salmonella, kan en person sprede infektionen til andre. Salmonellainfektioner hos ældre personer er meget alvorlige, og kan resultere i dødsfald.


  Shigella

  Shigella bakterier kan føre til diarré-infektion. Som med salmonella, folk erhverve Shigella gennem kontakt med forurenet mad. Smittede personer kan nemt overføre infektionen til andre. Symptomer på infektion med Shigella indbefatter blodig diarré, mavekramper og feber.


  MRSA

  MRSA eller methicillin-resistente Staphylococcus aureus, er en bakterie er resistente over for eller ikke er ramt af de typer antibiotika, der normalt anvendes til behandling af staph infektioner. Mens de fleste MRSA infektioner påvirke huden, kan personer med svækket immunforsvar, såsom dem på plejehjem erhverve MRSA i tarmkanalen. Denne type infektion kan resultere i diarré-sygdom. MRSA spredes ved dem, der allerede er inficeret eller koloniseret med det og er almindelig i hospitaler og plejehjem.

 • Tags:

Posts Carousel