Hvad er de funktioner Soleus Muskler?

 • In Default
 • January 22
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Hvad er de funktioner Soleus Muskler?  Gåture bruger din soleus muskel. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Din soleus muskel udgør en stor del af bagsiden af ​​din underben, kalve. Det ligger under gastrocnemius, som er den muskel de fleste forbinder med kalvene fordi dens muskulære form er lettere at se. Din soleus er hvad giver din fod til at bevæge sig op og ned, og at bevægelsen bruges til mange daglige aktiviteter.

  Tæer

  Den vigtigste bevægelse af din soleus er bøjning af din fod. Du bruger denne muskel, når du står på tæerne, som om at nå højt. Balletdansere bruger soleus, når de stiger op på tæerne i et punkt position, og svømmere kontrakt soleus at holde deres tæer pegede da de sparke gennem vandet.


  Kørsel

  Soleus lægger under din knæleddet og ind i din hæl, så når dit knæ er bøjet under kørsel, din soleus er, hvad giver dig mulighed for at trykke på pedalerne. Hvis du sidder helt tæt på rattet, vil du bruge mere af din soleus. Jo mere du glatte dit ben og sidde væk fra hjulet, er mindre soleus involveret med at trykke på gas og bremsepedaler.


  Gåture

  Du bruger din soleus til gang og løb. Disse bevægelser kræver gentagne peger og bøjning af din mund, så soleus kontrakter og frigiver hver gang du placerer din fod på jorden og samle den op igen. Hvis du kører på tæerne, vil du aktivere de soleus i højere grad.


  Jumping

  Hoppe eller hopping på tæerne bruger dine soleus muskel. Soleus kontrakter til støtte i balance og kraft under hoppe bevægelser. Det er også bruges, når du springer, som omfatter hurtige byger af at hoppe fra den ene fod til den anden.

 • Tags:

Posts Carousel