Hvad er Chin-Ups godt for?

 • In Default
 • February 17
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Hvad er Chin-Ups godt for?  Chinups er en effektiv, hvis udfordrende, træning af overkroppen. Photo Credit Creatas / Creatas / Getty Images
 • Chinups involverer trække din hage op og over en robust overliggende bar ved hjælp af styrken af ​​dine arme og øvre ryg. Populære med de militære, atleter, bodybuildere og holde-fit entusiaster ens, chinups udnytte en lumsk, skulder-bredde greb, hvor tilsvarende udfordrende pullups bruge en bredere, overhånd greb. Udførelse chinups jævnligt byder på en række fordele.

  Fordele

  Afhængig af din nuværende fitness niveauer, kan chinups øge din overkroppen styrke eller muskulære udholdenhed. Hvis du kun er i stand til at udføre et maksimum på mellem en og seks gentagelser, så chinups vil udvikle din grundlæggende styrke. Hvis du er i stand til at udføre 12 til 20 plus gentagelser, vil chinups udvikle din muskulære udholdenhed. Du kan lave chinups mere styrke-specifikke ved at bære en vægtet vest eller omsnøring en vægt omkring din taljen. For at gøre chinups mere udholdenhed specifikke, bruge en assisteret hage / dip maskine til at gøre øvelsen lettere, så du kan udføre flere gentagelser.


  Agonist Muskler

  De primære muskler rekrutteret i en øvelse eller bevægelse kaldes agonister. Agonister kan også opfattes som mål-muskler i en given øvelse. De agonister i chinups er dine Latissimus dorsi muskler. Lats for korte, disse muskler løber ned på hver side af din krop fra din armhule til din hofte. Dine lats er ansvarlige for at udvide din skulder til den bageste og tegning overarmen ned mod midterlinjen af ​​kroppen - en handling kaldet adduktion. Når den ses bagfra, veludviklede lats ligne vinger.


  Synergister

  Som en forbindelse øvelse, chinups involverer bevægelse på mere end én samling. Lats styre din skulderleddet og er agonisten i chinups mens dine biceps fungere som helper muskler eller synergister at styre sekundære handling nedbøjning dine albuer. Den lumsk greb udnyttes i chinups betyder, at biceps er i en fremragende position til at give en masse kraft og efterfølgende nogle motionister finde chinups lettere at udføre end overhand-grip pullups.


  Fikseringsindretninger

  Fiksator muskler arbejder statisk for at holde dine led konstant, så dine agonister og synergister har en stabil base, hvorfra at arbejde. Der er mange fiksator muskler involveret i chinups men det mest bemærkelsesværdige er midten og lavere trapezius muskler. Disse muskler arbejde for at holde din skulderåget - din scapulae og kraveben - på plads. Desuden skal din rectus abdominis kontrakt at hjælpe med at stabilisere din rygsøjle. Selv om disse muskler er stærkt involveret i chinups, de ikke rent faktisk bidrager noget til virkningen af ​​at trække din hage op til baren, men blot give platform, hvorfra dine arme og ryg muskler kan arbejde.

 • Tags:

Posts Carousel