Hvad er bivirkninger af MSM?

 • In Default
 • January 18
 • 234 Views
 • 0 comments

 • Hvad er bivirkninger af MSM?  MSM er et tillæg for slidgigt. Photo Credit Stolt over at være amerikansk billede ved smertefri fra Fotolia.com
 • Methylsulfonylmethan eller MSM, er en syntetiseret kosttilskud ingrediens. Det leverer svovl, et vigtigt mineral næringsstoffer. Ifølge "The Miracle of MSM" af Drs. Jakob, Lawrence og Zucker, MSM lindrer rygsmerter, slidgigt, muskelsmerter, hovedpine, atletisk skader, karpaltunnelsyndrom og andre smerter problemer. Mens forfatterne anfører, at MSM er uden alvorlige bivirkninger, er der beskrivelser af nogle bivirkninger i den videnskabelige litteratur.


  Diarré

  En 2004 osteoarthritis klinisk forsøg udført i Indien sammenlignet 1.500 mg / dag af MSM til en placebo kontrol i 12 uger. Den væsentligste negativ virkning var diarré, der fandt sted i mere end 5 procent af patienterne. Forfatterne har ikke rapportere om diarré frekvens i placebogruppen. Ingen af ​​patienterne afbrød behandlingen på grund af en bivirkning.


  Gstrointestinal Oppustethed

  I nummer af marts 2006 "Slidgigt og brusk," Dr. LS Kim rapporterede om et placebokontrolleret slidgigt klinisk trail test 6.000 mg / dag i 12 uger. Ved denne høje dosis, der var tre tilfælde af gastrointestinal oppustethed i behandlingsgruppen og to i kontrolgruppen. Hverken gruppe rapporteret nogen tilfælde af andre gastrointestinale lidelser, såsom mavesmerter, gas, halsbrand, opkastning eller kvalme.


  Hovedpine

  Ifølge "The Miracle of MSM," der er rapporter om hovedpine blandt mennesker, der begynder at tage MSM i en høj dosis, siger 5.000 mg / dag. Forfatterne anbefaler at starte med en lav dosis og stigende over tid.


  Overvejelser

  Begrænsninger af de to slidgigt kliniske forsøg omfatter, at kun relativt sunde voksne i alderen 40 og ældre blev testet, så der er ingen sikkerhedsdata for børn, gravide eller ammende kvinder, eller folk, der samtidig tager en bred vifte af recept eller over-the- counter narkotika. MSM produktmærker har normalt en advarende erklæring om befolkningerne udelukket fra at bruge produktet, og et behov for at konsultere en læge, før du starter brug.

 • Tags:

Posts Carousel