Hvad er årsagen mavesmerter og tarm Urge Efter at spise og drikke?

 • In Default
 • January 1
 • 90 Views
 • 0 comments

 • Hvad er årsagen mavesmerter og tarm Urge Efter at spise og drikke?  Aldrig ignorere en ændring i afføringsvaner - fortæl din læge om det. Photo Credit stetoskop 1 billede ved Madrider fra Fotolia.com
 • Hvis du oplever mavesmerter og en trang til at flytte din tarm efter at have spist, er du formentlig undrende, hvad der foregår. Mange mennesker bruger udtrykket "mavesmerter", ikke kun til at beskrive smerter i maven, men også i maveregionen, også. Se din læge, hvis mavesmerter og tarm opfordrer bekymring dig.

  Forstoppelse

  Hvis du har mave eller mavesmerter og trangen til at flytte din tarm efter at have spist, kan du være forstoppet. Du kan også opleve afføring, der er mindre hyppigt end normalt for dig, eller afføring, der er tørre, hårde og vanskelige at passere. Hvis du ikke får nok fiber - 25 til 30 gram om dagen - eller drikke nok væske, ignorerer trangen til at have afføring, ikke får regelmæssig motion, eller hvis du rejser, og din normale kost og rutiner er afbrudt, er du i risiko for forstoppelse. Det kan også skyldes medikamenter, såsom narkotiske smertestillende, calcium, jern, antacida, diuretika og antidepressiva, ifølge Drugs.com.


  Irritabel tyktarm

  Irritabelt tarmsyndrom, eller IBS, er en lidelse karakteriseret ved en gruppe af symptomer - diarré, forstoppelse, skiftevis anfald af forstoppelse og diarré, mave eller mavesmerter, trang til at flytte tarmene uden resultat og følelser af fylde eller distension i maven. Det formodes, at IBS er forårsaget af den måde, hjernen og mave-tarmkanalen interagerer. Behandling - medicin, stress management og adfærdsterapi - fokuserer typisk på symptomerne, fordi årsagen endnu ikke er kendt, i henhold til Crohns og Colitis Foundation of America.


  Inflammatorisk tarmsygdom

  Inflammatorisk tarmsygdom, eller IBD - colitis ulcerosa og Crohns sygdom - er karakteriseret ved gentagne episoder af betændelse i tarmene, der forårsager symptomer, herunder mavesmerter, flere daglige afføring, blod i afføringen, mavesmerter efter at have spist - især i nederste højre side af underlivet - og et presserende behov for at have afføring med lidt eller ingen resultater. Ulcerativ colitis er begrænset til tyktarmen, mens Crohns sygdom kan involvere hele mave-tarmkanalen.


  Colon Cancer

  Coloncancer, den tredje mest almindelige kræft i USA, der sker, når celler i colon eller rectum vokse ud af kontrol og påvirke normale funktion. Tyktarmskræft er helbredes 90 procent af tiden, når diagnosticeret tidligt, ifølge MD Anderson Cancer Center. I tillæg til mave eller mavesmerter og et presserende behov for at flytte din tarm efter at have spist, symptomer omfatter rektal blødning eller blod i din afføring, en ændring i form eller størrelse af din afføring, løbende diarre og et presserende behov for at have afføring uden resultat.

 • Tags:

Posts Carousel