Hvad er årsagen Brain Hævelse?


 • Hvad er årsagen Brain Hævelse?  Hævelse af hjernen er en medicinsk nødsituation. Photo Credit blå hjerne billede af John Sfondilias fra Fotolia.com
 • Hjerne hævelse, også kendt som cerebral ødem og intrakranielle tryk (ICP) kan være forårsaget af over 300 tilstande og sygdomme. Ligesom en ankel eller knæ vil svulme med skade eller infektion, så også vil hjernen. Hjerne hævelse er en meget alvorlig tilstand, for det fører til kompression af hjernevæv, i sidste ende fører til et tab af funktion med i hjernen.


  Hovedtraume / Hjernerystelse  Hvad er årsagen Brain Hævelse?  Sport er en almindelig årsag til hjernerystelse. Photo Credit traumer billede af Sergey Galushko fra Fotolia.com

  Hjernen er dobbelt beskyttet af kroppen, først med det hårde lag af knogle og andet med et lag af cerebrospinalvæske (CSF). Hjernen væsentlige svæver inde i kraniet i CSF. Denne væske cirkulerer i og omkring hjernen og tilvejebringer ikke kun næringsstoffer men stødabsorbering for hjernevæv. Fluidet hjælper bremse bevægelsen af ​​hjernen i kraniet. Skader, der er for hurtigt eller for voldsom, ligesom direkte hovedtraume eller en alvorlig bilulykke, vil få hjernen til at støde ind i kraniet og forårsage et blåt mærke eller endda blødning. Denne bule kan være mild, forårsager kun en midlertidig tab af funktion og ringe kvældning eller det kunne være mere alvorlige som i kirurger med at fjerne en del af kraniet at give plads til hjernen til at svulme op og væske kan løbe ud.


  Hydrocephalus

  Dette er en tilstand, hvor CSF-produktion er for høj eller ikke kan nå hjernen væv på grund af andre væsker, såsom blod, være i vejen. CSF strømmer gennem kanaler i hjernen kaldet ventrikler. Hvis væsken ikke kan cirkulere ordentligt det vil begynde at bygge op i hjertekamrene dybt inde i hjernen; dette forårsager hævelse inde fra hjernen og begynder at komprimere på vævene. Mange sygdomme og tilstande kan forårsage hydrocephalus. Et andet udtryk for dette er "vand i hovedet."


  Infektion  Hvad er årsagen Brain Hævelse?  Se efter tegn på infektion. Photo Credit diagnostisk værktøj billede ved JASON WINTER fra Fotolia.com

  Visse typer af bakterier, virus og parasitter kan forårsage hjernen eller dele omkring hjernen til at svulme. Hjernen har en belægning omkring det kaldes meninges, som består af tre lag. Meninges hjælpe med næringsstoffer og blodforsyningen til hjernen såvel som indeslutter hjernemasse, ligesom hud omslutter kroppen. Visse vira og bakterier, især bakterier, kan inficere meninges og få dem til at svulme op. Da dette væv omgiver hjernen, vil det komprimere hjernemasse og forårsage hjernen til at svulme. Denne type infektion kaldes meningitis. Når hjernevævet selv svulmer mod infektion kaldes hjernebetændelse. De fleste af disse infektioner er forårsaget af eksterne kilder som rabiate dyrebid og påvirke dem med svækket immunforsvar.


  Slag

  Slagtilfælde som defineret af American Academy of Orthopaedic Surgeons er en pludselig afbrydelse af blodgennemstrømningen til hjernen resulterer i tab af hjernefunktion. Et slagtilfælde kan være forårsaget af et blodkar brister åben og blødning i omgivelserne eller af et blodkar blokeres. Enten form for slagtilfælde vil få hjernen til at svulme op og forårsage mærkbare underskud i bevægelse, tale og generel funktion.

 • Tags:

Posts Carousel