Hvad er Amaranth Flour?

 • In Default
 • April 21
 • 21 Views
 • 0 comments

 • Hvad er Amaranth Flour?  Amaranth er glutenfri. Photo Credit Zoonar / j.wnuk / Zoonar / Getty Images
 • Amaranth mel er afledt af frøene af amaranth plante. Denne type mel typisk ses i helsekostforretninger, men nogle faste fødevarebutikker bære det så godt. Den er vokset i popularitet, fordi det er gluten-fri, og mange enkeltpersoner der ikke kan få gluten cook med denne type mel til dens sundhedsmæssige fordele.

  Historie

  Amaranth planter er gamle planter, der opstod i Amerika, siger Alternative markafgrøder Manual. De har også vokser i Mexico, Østafrika, Mellemamerika, Indien, Nepal og Kina. Manual også, at amaranth vækst var på sit højdepunkt i Aztec civilisation i Mexico. USA begyndte at vokse kornet i 1970'erne, ifølge jeffersoninstitute.org, og den er kun dyrkes på flere tusinde hektar i landet. Amaranth er tørke-tolerante, hvilket er til gavn og hjælper med kornproduktion.


  Typer

  Amaranth mel stammer fra flere typer af amaranth planter. Der er tre arter af amaranth korn planter, siger jeffersoninstitute.com: Amaranthus hypochondriacus er de mest almindeligt dyrket art, Amaranthus cruentus er minimalt vokset, og Amaranthus caudatus er den tredje type. Andre arter af amaranth planter ikke producerer korn, men er ukrudt og andre planter. Et fælles træk ved amaranth kerner, er en blodrød farve.


  Funktion

  Den mest almindelige brug af amaranth korn slibning det til mel, siger Alternative markafgrøder Manual. Kornet kan også poppet på en lignende måde at popcorn eller anvendes som flager. Melet er almindeligt anvendt i korn, pasta, pandekager, kiks, brød, cookies og andre bagværk, og kan kombineres med andre typer af mel. Hvis de anvendes i brød, skal kombineres med en anden type mel, for brødet til at stige mel; for ikke-stigende husholdningsmaskiner som kiks, kan amaranth mel anvendes alene.


  Egenskaber

  Amaranth mel er meget højt proteinindhold, fiber og lysin, en essentiel aminosyre. Ifølge usaemergencysupply.com, kun 150 gram amaranth giver en voksen med 150 procent af den daglige anbefalede proteinindtag. Kornet er også høj i phytosteroler, der medvirker til at forhindre sygdommen, siger usaemergencysupply.com. For gluten-følsomme eller gluten-intolerante individer, amaranth er en god mel med at koge, da det er glutenfri.


  Advarsel

  Spise rå amaranth korn eller mel kan forhindre kroppen i at optage næringsstoffer, ifølge versagrain.com. Amaranth bør altid kogt, før du spiser. For at holde det frisk i opbevaring, recipetips.com anbefaler at holde melet i en tæt lukket beholder i et køleskab eller fryser; det vil være anvendelige til ca. seks måneder, hvis holdes under disse betingelser.

 • Tags:

Posts Carousel