Hvad der mangler i dit barns ADD / ADHD Diet?

 • In Default
 • February 21
 • 7 Views
 • 0 comments

Hvad der mangler i dit barns ADD / ADHD Diet?

At finde fødevarer, der understøtter dit barns vækst og udvikling og samtidig friste hans appetit er udfordrende nok for enhver forælder. Men tilføjer Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) til mix, og du har et dilemma, der kræver nogle alvorlige planlægning.

Imidlertid er det teoretiserede, at nogle fødevarer væsentlige kan have samme effekt, narkotika har på adfærd. For eksempel, tænk på den typiske post-kaffe-og-doughnut energi nedbrud. Selv eksperter er uenige om, i hvilket omfang kostændring arbejder i behandling af ADHD, omfatter de fire følgende strategier i dit barns daglige valg af fødevarer kan hjælpe med at kontrollere hans eller hendes ADD / ADHD adfærd:

 • Holde blodsukkeret i skak.
  Børn, der har ADD / ADHD har brug for at nosh på de rigtige fødevarer (komplekse kulhydrater og protein) på de rette tidspunkter (hver tre til fem timer). "Hvert måltid bør have nogle protein: fisk, fjerkræ, kød, æg, bønner, nødder, eller mejeriprodukter (kun hvis dit barn kan tåle det)," sagde Dana Laake, RDH, MS, medforfatter af The Kid-Friendly ADHD & Autisme Kogebog. Så i stedet for carbo-loading dit barn på Morgenmad (tror vafler druknede i sukkerlage), sende ham i skole på et par hårdkogte æg og en banan eller granola blandet med yoghurt naturel. Kombinationen af ​​protein og fiber-rige kulhydrater vil hjælpe ham holde mere fokuseret hele formiddagen lang.
 • Vær sikker på at udstyret nok magnesium.
  Indtagelse af for mange forarbejdede eller raffinerede fødevarer eller drikkevarer kan forstyrre dit barns evne til at få og opretholde tilstrækkelige lagre af magnesium. Dette er vigtigt, fordi nogle undersøgelser har antydet en sammenhæng med børn mellem ADHD symptomer, herunder hyperaktivitet, rastløshed og irritabilitet, og en mangel på dette vigtige mineral. Hvis du vil sikre din ADD / ADHD barns magnesium niveauer er op til snus, handel med salt kartoffelchips, saltkringler og andre forarbejdede snacks til mørkegrønne bladgrøntsager, nødder og berigede morgenmadsprodukter. "Dette er ikke en licens til at gå ud og købe magnesium kosttilskud, da der er en øvre tolerable grænse for magnesium (11 mg til børn i alderen 4 til 8)," sagde Roberta Anding, MS, RD, klinisk diætist på Texas Børnehospital. "Stick med magnesium-rige bladgrøntsager i stedet."
 • Overvej at tilføje omega-3 fedtsyrer.
  Flere undersøgelser rapporterer, at børn med ADD / ADHD er mangelfuld i essentielle fedtsyrer som omega-3 fedtsyrer, som findes i fede fisk som laks, og at børnenes opmærksomhed underskud symptomer aftage efter tilskud af disse næringsstoffer. Forskere mener, at disse magtfulde fedtsyrer smøre vejen til hjernen, så nerveceller kan kommunikere ordentligt. Faktisk omega-3 fedtsyrer er så afgørende for hjernens udvikling og funktion, at forskerne spekulere de har stærke, positive effekter på adfærd, læring og humør. Men ligesom magnesium, bør forældre være forsigtig med tilskud. "Fiskeolie skal behandles som et lægemiddel," siger Anding. "Det kan bidrage til problemer med blodpropper, trombocytaggregation og andre spørgsmål, så det er vigtigt at tage det under tilsyn af en læge."
 • Snige vitale næringsstoffer i deres livretter.
  Undersøgelser viser, at næringsstoffer, såsom vitamin C (findes i citrusfrugter, broccoli og peberfrugt) og B-kompleks vitaminer (som findes i hele korn, bladgrøntsager, nødder, mejeriprodukter og æg) kan også hjælpe lethed symptomer på ADD / ADHD, takket være deres beroligende virkninger på hjernen. For at imødekomme dit barns daglige kvote, snige grøntsager i, hvor du kan (tror ananas og banan smoothies blandet med spinat). "De vil smage den overvældende søde smag af frugten, mens grøntsagerne lige slags blande i baggrunden," siger Anding. Den eneste hage: Du skal tjene drikken i farvede plast briller (ikke gennemsigtige), så dit barn ikke vil samle op på den uappetitlig farve.

Posts Carousel