Hvad betyder dorsiflexion Do Når Sprinting?

 • In Default
 • March 3
 • 20 Views
 • 0 comments

 • Hvad betyder dorsiflexion Do Når Sprinting?  Din bly mund starter i dorsiflexed position i de startende blokke. Photo Credit Gary Faber / Photodisc / Getty Images
 • Sprint virker som en simpel øvelse på overfladen, men når du graver lidt dybere, finder man, at det er de små ting, der adskiller de hurtigste løbere i verden fra konkurrencen. Noget så tilsyneladende lille som dorsiflexing din fod i hele dens sti i hvert skridt vil barbere sekunder af din efterbehandling tid, forbedre hastighed og den samlede sprint effektivitet.

  Dorsiflexion Definition

  Dorsiflexion involverer at bringe den øverste del af foden, som også er kendt som dorsum, op mod din skinnebenet. Dette forkorter afstanden mellem tæerne og din ankel og kontrakter musklerne i skinnebenet, primært tibialis anterior muskel. Denne bevægelse understreges blandt hastighed atleter og under plyometrics. Det modsatte bevægelse dorsiflexion kaldes plantarflexion, og indebærer peger tæerne væk fra din skinnebenet. (Ref. 1)


  Afkort Lever

  Den primære funktion af understrege dorsiflexion under en sprint er at afkorte armen repræsenteret af benet under knæet. Som du skubbe væk din bageste fod og den stiger fra jorden, bør du dorsiflex det som du bringe det frem, at holde det stramt under dine hofter. Den kortere længde håndtag mellem knæet og tæerne skaber en hurtigere pendulet svinge, før du foretager kontakt med jorden til din næste skridt. (Ref. 2)


  Indlæse foråret

  Oprettelse af en kortere og mere effektiv pendul gynge til dine ben er kun det første skridt til at skabe en mere effektiv sprint skridtlængde. Dorsiflexing som du kører også sætter din fod i en ideel position til at absorbere stød af landing og anspændes dine muskler til at springe frem i næste skridt. Tænk på det som at indlæse en fjeder før eksploderende fremad. Sprinterne kører primært på kuglerne eller tæer i fødderne, så landing i denne dorsiflexed position placerer dig lige der, hvor du ønsker at være at opnå maksimal hastighed. (Ref. 2)


  Gøre Change

  Det er vanskeligt at foretage de nødvendige tilpasninger af din kører formularen under en fuld-out sprint, så øvelser kan hjælpe dig med at foretage disse ændringer, før du trykker på sporet i fuld fart. Sprintere udfører ofte høje knæ øvelser, kører i stedet, da de understreger dorsiflexed position deres fødder. Løb med fødderne lander direkte under dit tyngdepunkt fremmer en naturlig dorsiflexed stilling, i modsætning til under eller over-Skridtstilling. Fastholdelse af en stiv, oprejst kropsholdning under dit maksimale hastighed fase vil tilskynde ordentlig fod position i forhold til dine hofter.

 • Tags:

Posts Carousel