Hvad at spise før en Gymnastik Meet

 • In Default
 • December 19
 • 12 Views
 • 0 comments

 • Hvad at spise før en Gymnastik Meet  Gymnaster styre deres kost for optimal ydeevne. Photo Credit Jupiterimages / BananaStock / Getty Images
 • Som med enhver atlet, brændstof en gymnast sætter i hendes krop har en direkte virkning på hendes evne til at træne og konkurrere. I spidsen op til et møde, en specielt kontrolleret kost hjælper med at forberede hendes krop til øget arbejde. Den forsyner kroppen med de rigtige næringsstoffer for at hun kunne udføre sit bedste på dagen.

  Grundlæggende Diet

  Høje krav til en stærk endnu slank krop sted en betydning på at kontrollere kost af gymnaster i løbet af året. Gymnaster vil generelt spiser regelmæssige små måltider, der er lav i fedt, men høj i energi. Som med enhver atlet bør en gymnast kost afspejler intensiteten og hyppigheden af ​​sin uddannelse; overspisning kan føre til vægtforøgelse og dårlig ydelse. På samme måde kan en mangel på korrekt ernæring og hydrering også resultere i dårlige resultater og manglende udholdenhed under træning og opfylder.


  Pre-Meet Diet

  Gymnaster tendens til at undgå højt fedtindhold eller sukkerholdige mad i løbet af denne periode for at hjælpe med at styre deres vægt. Mindre ændringer i tidsplanen uddannelse før et møde kræve en ændring i spise mønstre. Den mulige øgede intensitet betyder en gymnast har brug for at sikre, at hun har den rette mængde brændstof til at opfylde kravene til uddannelse. Det er vigtigt, at gymnast s opretholde sunde niveauer af hydrering under denne tunge træningsperiode. Væsker skal være tilgængelige, og drikker dem bør fremmes på alle praksis og konkurrencer.


  Dagen før

  Ifølge Gymnastik Rescue, en ideel middag natten før et møde ville være pasta eller nudler med blandede grøntsager og magert kød eller tofu med frugt til ørken. Spise kulhydrat-baserede fødevarer, såsom pasta eller ris, vil give den gymnast med de rigtige energi niveauer aftenen før et møde. Dette sikrer også, at musklerne kan lagre en tilstrækkelig mængde glycogen at hjælpe dem med at arbejde på deres bedste under konkurrencen.


  På Meet

  En let morgenmad, såsom toast eller korn bør spises før mødes for at give gymnast energi til at konkurrere. Spise sunde snacks, såsom energi barer eller tørret frugt, i løbet af dagen, vil bidrage til at opretholde energi niveauer. Hvis en gymnast føles sulten under et arrangement, vil drikke væsker, der indeholder kulhydrater opretholde både væskestande og giver en energikilde. Rehydrering er vigtigt under et møde; dårlige niveauer af hydrering kan reducere en gymnast evne til at konkurrere effektivt. Små slurke vand eller glucose-baserede drikkevarer bør tages regelmæssigt for at fugte og undgå oppustethed.

 • Tags:

Posts Carousel