Home Retsmidler for Breaking en børne Fever


 • Home Retsmidler for Breaking en børne Fever  Der er mange hjem retsmidler til at hjælpe sænke dit barns feber. Photo Credit Comstock / Comstock / Getty Images
 • Mange sygdomme kan forårsage dit barn til at køre en feber, herunder forkølelse, influenza og bakterielle infektioner. Feber er en normal krop reaktion på sygdom, og en let feber er ikke noget at være bekymret over, medmindre det trækker ud i flere dage. Men ved hjælp hjem retsmidler til at hjælpe lavere eller bryde dit barns feber kan gøre ham mere behagelig.

  Hvornår skal Ring til en læge

  For mange læger, at tærsklen for en feber er en oral temperatur på 99,5 grader Fahrenheit eller derover eller en rektal temperatur på 100,4 eller derover. Anytime en baby under 3 måneder kører en temperatur denne høje, bør du ringe til en læge. Til babyer 3 til 6 måneder, så ring til lægen, hvis feberen stiger til 101 grader F eller højere. For børn på 6 måneder eller ældre, skal du ringe til en læge, hvis en feber af 102 grader F eller højere varer mere end to dage, og du bør straks ringe til din læge, hvis feberen rammer 103 eller højere.


  Hold det Cool

  En af de bedste ikke-medicinske metoder til at hjælpe med at holde dit barns feber i skak er at sørge for hans omgivelser er behageligt. Dette omfatter klæde ham i lyset tøj og holde rumtemperaturen så køligt som muligt. Når han sover, tillade ham kun et let tæppe, medmindre han er rystende, i hvilket tilfælde du bør give ham en ekstra tæppe.


  Masser af væske

  Væsker spiller en dobbelt rolle i behandling af feber. Ikke alene skal de hjælpe køle kroppen, men passende væsker hjælpe med at forhindre dehydrering, hvilket er en reel bekymring i et barn med feber. Din læge kan anbefale at give dit barn vand, klare supper, popsicles og gelatine. Til babyer under 1 år gamle, kan din læge anbefale en oral rehydrering løsning, som ikke kun hjælper med hydrering, men også med til at sikre den rette balance af elektrolytter.


  Rest

  Når dit barn er syg, bør han få masser af hvile, fordi det hjælper til at fremskynde inddrivelsen. Men resten er især vigtigt, hvis han kører en feber. Aktivitet kan forårsage dit barns kropstemperatur til at stige, hvilket kan gøre en feber værre.


  Lunken Bath

  At give dit barn en lunken bad kan hjælpe med at sænke sin temperatur. Din læge kan anbefale en fem- til 10 minutter i blød i lunkent vand. Temperaturen af ​​vandet er meget vigtigt. Hvis det er for varmt, kan det hæve dit barns temperatur endnu mere; for koldt, og det kan forårsage dit barn til at starte kulderystelser, hvilket rejser kropstemperatur. Din læge kan også anbefale at give dit barn paracetamol før badet for at hjælpe med at forhindre kuldegysninger.

 • Tags:

Posts Carousel