Home Retsmidler for Acid Refluks i Babies

 • In Default
 • November 10
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Home Retsmidler for Acid Refluks i Babies  Begræns fodringer til 1 ounce på et tidspunkt for at forhindre sure opstød. Photo Credit baby "s flaske billede af Georgios Alexandris fra Fotolia.com
 • Acid reflux hos spædbørn er en yderst almindelig tilstand, der forårsager mere stress i forældre end i deres spædbørn og ofte resulterer i talrige ture til lægen. Acid reflux forårsager de samme komplikationer til et spædbarn, som det gør voksne - en lille del af mavesyre spyttes i spiserøret. "Spit up" er mere tilbøjelige til at forekomme lige efter din baby er fodret, men det kan også ske, når dit barn hoster eller græder. I en artikel, December 2001 blev offentliggjort i American Family Physician, Andrew Jung, MD, fra University of Kansas School of Medicine, forklarer, at mens der endnu ikke er defineret af årsagerne til spædbarn acid reflux, er det ofte topper i babyer mellem 1 og 4 måneder alder og går væk med den tid, børnene er 6 til 12 måneder. Medmindre sure opstød er så gennemgribende det forårsager mistrivsel, hjem retsmidler og livsstil justeringer er tilstrækkelige behandling.


  Mælk / Formula

  Hvis du flaske-fodre din baby, kan hullet i flasken brystvorte være for stor eller for lille, forårsager dit barn til at tage i luften - dette bidrager til sure opstød. Mayo Clinic eksperter rådgive holde en fuld flaske på hovedet; Kun et par dråber mælk eller formel skulle falde fra brystvorten på én gang. Du kan også blive tykkere dit barns mælk eller formel ved hjælp af en lille smule af ris korn, hvis dit barns børnelæge om bord; dog kan du nødt til at forstørre hullet i flasken brystvorte at tillade mælken eller formel til at flyde igennem.


  Fodringer

  Prøv mindre fodringer på øget intervaller for at reducere syre refluks. The Mayo Clinic rådgiver fodre din spædbarn omkring en ounce eller endnu mindre eller begrænse amning kun det ene bryst. Sørg for at bøvse din baby lige efter hun er blevet fodret. The Mayo Clinic advarer dig mod at sætte din baby over skulderen, da dette lægger yderligere pres på dit barns mave; snarere placere hende oprejst, mens du holder hendes hoved med hånden.


  Positionering

  Post-fodring positionering kan også mindske tilfælde af syre refluks i din baby. The Mayo Clinic anbefaler at sidde dit barn oprejst ved hjælp af en forreste pack, rygsæk eller baby sæde i 15 til 30 minutter efter hvert måltid (American Academy of Pediatrics fortaler opretstående positionering for en fuld 30 minutter). Dette tillader tyngdekraften til at arbejde i dit barns fordel ved at holde mavesyre i hans mave, ikke hans spiserør. Sørg for ikke at mase dit spædbarn mens hans måltid stadig fordøje.


  Søvn

  Mayo Clinic eksperter rådgive voksne, der lider af syre refluks til at sove med hovedet hævet, og denne strategi er nyttigt for babyer, også. Mens det er altid vigtigt at sætte dit barn til at sove på ryggen for at mindske risikoen for vuggedød, sove "flad" kan forværre sure opstød. Hæv lederen af ​​dit barns krybbe lidt, Mayo Clinic eksperter foreslår.


  Forsigtig

  Jung påpeger, at der er en forskel mellem spædbørn, der oplever fælles gastroøsofageal (syre) refluks (GER), og dem, der lider af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD), "en mindre almindelig, mere alvorlig patologiske proces, der normalt garanterer medicinsk behandling og udredning. " Babyer med GERD kan vise tegn på vedvarende sure opstød, vægttab og manglende trivsel, og irritabilitet, fodring vanskeligheder og smerte. Planlæg en aftale med dit barns børnelæge, hvis du har mistanke om, at acid reflux er forårsaget af en mere alvorlig medicinsk tilstand.

 • Tags:

Posts Carousel