Holistiske behandlinger for livmoderhalskræft Polypper

 • In Default
 • May 22
 • 1411 Views
 • 0 comments

 • Holistiske behandlinger for livmoderhalskræft Polypper  De fleste cervikale polypper er fundet under en celleprøve. Photo Credit Keith Brofsky / Photodisc / Getty Images
 • Cervikale polypper er tumor-lignende vækster fundet i livmoderhalsen af ​​kvinder. Disse små vækster kan variere i størrelse og er normalt ikke kræft. Dog vil din læge ønsker at fjerne eventuelle polypper til at teste for kræft. Selv om nogle alternativ medicin kan bidrage til at reducere polypper, er der ingen videnskabelige beviser for, at holistisk behandling virker for denne tilstand. Det er vigtigt, at du konsultere din læge, hvis du overvejer holistisk behandling for celleforandringer i livmoderhalsen polypper.

  Identifikation

  Cervikal polypper er forholdsvis almindelige, især hos kvinder ældre end 20 år, der har haft et barn. Læger er usikker på den præcise årsag til polypper, men mener, at de kan være relateret til en betændelse i livmoderhalsen eller fra en unormal reaktion på østrogen. Nogle cervikale polypper må ikke forårsage nogen symptomer overhovedet, men nogle symptomer omfatter udflåd, blødning i mellem perioder og blødning efter samleje. Cervikale polypper er sædvanligvis små og cirka 1 til 2 cm i længden. De kan forekomme alene eller i en lille gruppe.


  Traditionel behandling

  Nogle cervikale polypper kan komme ud under samleje eller menstruation. Ofte gange, men din læge bliver nødt til at fjerne polypper kirurgisk. Din læge vil udføre ambulant kirurgi på kontoret ved forsigtigt at trække den polyp ud med et særligt instrument. Du kan opleve kortvarig blødning når polyp er blevet fjernet. Du kan tage ikke-receptpligtige smertestillende medicin, såsom ibuprofen, til at hjælpe med ubehag eller kramper efter behandlingen. Et laboratorium vil undersøge polyp for at sikre det er ikke kræft. Din læge kan ordinere antibiotika, hvis polyp synes smittet.


  Forebyggelse

  Fordi den præcise årsag til cervikale polypper ikke er kendt, kan det være vanskeligt at forhindre vækster fra formning. Iført bomuld underbukser kan bidrage til at forhindre overskydende fugt, hvilket kan føre til infektioner, der forårsager polypper. Alternative praktiserende læger mener, at C-vitamin kan medvirke til at forebygge infektioner, som kan føre til udvikling af polypper. Derudover kan fødevarer med højt beta-caroten at forbedre sundheden af ​​slimhinden. Omfatte fødevarer såsom abrikoser, cantaloupe, mango, gulerødder, græskar og yams til din kost, så du kan muligvis forhindre vækst af polypper.


  Holistisk Behandling

  Læger anbefaler ikke holistisk behandling for celleforandringer i livmoderhalsen polypper. Hvis du er interesseret i holistisk foranstaltninger til dine polypper, er det vigtigt, at du taler med din læge først for konkrete anbefalinger. Nogle alternative behandlere anbefaler naturlægemidler for polypper, som du tager på bestemte tidspunkter af din menstruationscyklus. Før ægløsning, kanel, ingefær, sennepsfrø, gul ceder eller butcherâ € ™ s kost kan bidrage til at reducere polypper. Gennem hele din cyklus, kan du tage urten bukkehorn at behandle polypper.

 • Tags:

Posts Carousel