Højt kolesteroltal & Feeling Shaky

 • In Default
 • March 10
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Højt kolesteroltal & Feeling Shaky  Rysten har mange mulige årsager. Photo Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • Højt kolesteroltal er en farlig tilstand, fordi det gør dig mere tilbøjelige til en række helbredsmæssige problemer over tid. Højt kolesteroltal forårsager ingen symptomer, ifølge MayoClinic.com, så rysten er et tegn på en anden tilstand, selv hvis dit blod kolesterol niveau er højt. Dit kolesterol bør overvåges gennem regelmæssige blodprøver, og du bør drøfte rysten med din læge for at lokalisere den egentlige årsag, og afgøre, om den har brug for behandling.

  Rysten Årsager

  Feeling gyngende betyder ikke dit kolesterol er høj, men rysten er forbundet med en række andre sundhedsmæssige forhold. For eksempel kan du føle usikker, hvis du har lavt blodsukker, problemer med skjoldbruskkirtlen eller en angst. Din læge bør vurdere dig, hvis du føler dig usikker og ikke allerede har en diagnosticeret tilstand, der kan forårsage rystelser. Bemærk andre symptomer, der sker på samme tid som den gyngende fornemmelse, da dette hjælper din læge indsnævre den mulige årsag. For eksempel er angst-relaterede rysten normalt ledsaget af panik følelser, muskelspændinger, åndenød og en dunkende hjerte.


  Højt kolesteroltal Årsager

  Højt kolesteroltal kan være genetisk, men mange livsstilsfaktorer øger din risiko for at udvikle forhøjet kolesteroltal. MayoClinic.com citerer rygning, overvægt, spise en fed kost og ikke får nok motion som almindelige årsager. Visse helbredsproblemer, som diabetes og højt blodtryk, også gøre dig mere tilbøjelige til at have højt kolesteroltal. Diabetes kan også indirekte forårsage kulderystelser, hvis du tager for meget medicin og dit blodsukker falder for lavt.


  Kolesterol Behandling

  Initial højt kolesteroltal behandling består af en øvelse plan og kostændringer. Kolesterolsænkende planer omfatter normalt regelmæssig fysisk aktivitet i mindst 30 til 60 minutter hver dag, og en kost lavt i fedtstoffer og høje i korn, fisk, grøntsager og frugter. Din læge kan ordinere et kolesterolsænkende lægemiddel, hvis dine livsstilsændringer ikke sænke dit kolesterol til et sundt niveau.


  Kulderystelser Behandling

  Den grundlæggende årsag til din rysten kræver behandling for at stoppe symptom. Medicinske tilstande associeret med rysten kan normalt kontrolleres med medicin eller ordentlig kost. Rysten forårsaget af en angst kræver livsstilsændringer, rådgivning, medicin eller en kombination tilgang. Livsstil ændringer omfatter identificere og håndtere de fælles stressfaktorer og gøre tid til afslapning hver dag, i henhold til HelpGuide.org. Tale med en læge eller rådgiver, hvis din selvhjælp indsats ikke stopper rysten og andre symptomer, som du kan have brug for terapi eller medicin.

 • Tags:

Posts Carousel