Højt blodtryk kan gøre din Young Brain Age

  • In Default
  • March 12
  • 1 Views
  • 0 comments

Højt blodtryk kan gøre din Young Brain Age

Mandag 5 november, 2012 - Forhøjet blodtryk kan føre til hjerneskader i de midaldrende, rapport forskere fra Alzheimers sygdom Center ved University of California, Davis.

Ifølge den nye undersøgelse offentliggjort i Lancet Neurology, højt systolisk blodtryk blandt folk i trediverne og fyrrerne påvirker den strukturelle integritet af hvid og grå substans findes i hjernen. Både hvid og grå substans spille afgørende roller til det centrale nervesystem, spidsen hjerne messaging, sansning, og muskel kontrol.

Selvom mange undersøgelser allerede er identificeret en sammenhæng mellem højt blodtryk og hjerneskade, er dette den første til at specifikt finde skaden blandt en meget yngre befolkning - et problem forbundet med kognitiv tilbagegang og demens.

Forfatterne til undersøgelsen viste, at hjernen hos en 40-årig, der lider af forhøjet blodtryk forekommer cirka syv år ældre end for en rask person. Yderligere undersøgelser også vist, at selv dem, der havde kun milde stigninger i blodtrykket vises tegn på hjerneskade.

Forskere undersøgte blodtryk aflæsninger og MRIs af 579 personer i alderen 19 og 63, der deltog i Framingham Heart Study, den historiske langtidsstudie, der har afdækket korrelationer mellem hjerte sundhed og fedme, højt kolesteroltal, og hypertension. Dataene afslørede betydelige skader hjerne-celle årtier forud for forekomsten af ​​symptomer på demens hos personer med hypertension.

Omkring én ud af tre amerikanske voksne har højt blodtryk, ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse. Hypertension, som er knyttet til arvelighed, motion og kost, er den førende risikofaktor for tidlig død.

Læger mener behandling af hypertension tidligt er af afgørende betydning. "Budskabet her er virkelig klar: Folk kan påvirke deres sene liv hjernen sundhed ved at kende og behandle deres blodtryk i en ung alder, når du ville ikke nødvendigvis at tænke over det," senior undersøgelse forfatter Charles Decarli, MD, professor af neurologi og direktør for UC Davis Alzheimers sygdom center, fortalte Time.

Spørgsmål stadig, hvordan hypertension faktisk forårsager for tidlig hjernens aldring, men nogle mistanke om, at højt blodtryk stivner arterierne og begrænser blodgennemstrømningen, hvilket fører til en reduktion i mængden af ​​ilt og næringsstoffer komme til hjernen.

Posts Carousel