Høje Protein Snacks til diabetikere


 • Høje Protein Snacks til diabetikere  Usaltet nødder kan være en del af en sund, høj-protein snack til diabetikere. Photo Credit Comstock / Stockbyte / Getty Images
 • Hvis du har diabetes, din krop ikke nedbryde kulhydrater ordentligt, og du har for højt blodsukker. En kulhydrat-kontrolleret kost kan hjælpe dig med at administrere dit blodsukker, og sunde, høj-protein snacks kan hjælpe dig med at holde sig til en sådan madplan. American Diabetes Association foreslår herunder en proteinkilde ved hvert måltid.

  Usødet Yoghurt

  En 8-ounce beholder med fedtfri almindelig yoghurt indeholder 13 gram protein, eller 26 procent af den daglige værdi for en person på en 2.000-kalorie diæt. Forbruge mere fedtfattige mælkeprodukter, såsom yoghurt kan hjælpe dig med at administrere din diabetes. Yoghurt er en god kilde til calcium, som hjælper til at opbygge og opretholde stærke knogler. For en høj-protein, lav-kulhydrat snack, har almindeligt, fedtfri yoghurt med afskårne grøntsager, såsom broccoli og blomkål buketter eller sne ærter.


  Tun fisk

  En 3-ounce servering af dåse lys tun i vand giver 16,5 gram protein. Tunfiskekonserves og tun i en pose er klar til at spise fødevarer, som du kan gemme uden køling i hjemmet eller arbejde. Tun indeholder omega-3 fedtsyrer, som kan sænke din risiko for hjertesygdom, når du spiser dem regelmæssigt. Denne fordel er vigtig for diabetikere, fordi diabetes er en risikofaktor for hjertesygdom. Har tun på en skive af hele hvede brød med salat og tomater.


  Tyrkiet Roll-Ups

  Skiver kalkunbryst indeholder 4,7 gram protein per ounce og kun 28 kalorier. Tag et par skiver af kalkun og sprede dem med en del-skimme ricotta ost, som giver 14 gram protein pr 1/2-cup servering. Placer avocado skiver, som giver hjerte-sunde enkeltumættet fedt, på osten. Rul op hver kalkunbryst skive omkring ost og avocado for din snack. Varierer snack ved hjælp fedtfri hytteost eller skiver af fedtfattig schweizisk ost i stedet for ricotta.


  Cottage Cheese

  En 4-ounce servering af nonfat hytteost indeholder 12 g protein, og det er en kilde til calcium. Forbruge din hytteost med 2 spsk solsikkefrø eller en ounce af nødder, som tilfører sunde umættede fedtstoffer. Hytteost går også godt med selleri sticks, agurkeskiver, bær og melon. Vælg fedtreduceret hytteost i stedet for regelmæssig til at reducere dit forbrug af mættet fedt, som hæver kolesterol og yderligere øger din risiko for hjertesygdomme.


  Bønner og fedtfattig ost

  En halv kop fedtfrie refried bønner indeholder 6 gram protein, og en ounce af nonfat cheddar ost har 9 gram. Smelt strimlet fedtreduceret ost på fedtfri refried, sort, pinto eller andre bønner, og top det med salsa eller fedtfri yoghurt, hvis du ønsker. Du kan spise dine bønner og ost på egen hånd, eller du kan bruge en salat blade til wrap fadet. Vælg natriumfattige dåse bønner eller kok tørrede bønner for at reducere indholdet af denne høj-protein snack natrium.

 • Tags:

Posts Carousel