Højderyg Centnergræskar og Vægttab

 • In Default
 • November 13
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Højderyg Centnergræskar og Vægttab  Lavt kalorieindhold fødevarer støtte vægttab. Photo Credit George Doyle / Stockbyte / Getty Images
 • En højderyg græskar ligner i farve og størrelse til en zucchini, men snarere end at være glatte, er det ridged fra top til bund. Som med andre typer af græskar, højderyggen centnergraeskar er lav i fedt og kalorier, hvilket gør det et godt valg for også i en velafbalanceret kost for vægttab. Tal med din læge, før du begynder en kost program.

  Sund Vægttab

  Den eneste måde at tabe sig er at forbrænde flere kalorier end du indtager. Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler at miste 1 til 2 pounds per uge. At miste £ 1 pr uge, skal du oprette en kalorie underskud på 3.500 eller 500 kalorier om dagen. Spise kalorielette fødevarer, såsom ridge græskar, er en sund måde at gøre dette, fordi de indeholder vigtige næringsstoffer, men ikke overbelaste dig på kalorier.


  Ridge Centnergræskar Nutrition

  Ridge græskar er meget lav i kalorier, med under 20 pr 1/2-cup servering. Med så få kalorier, herunder ridge græskar i din vægttab madplan kan styre dit indtag samtidig tilfredsstille din sult. Fiberen at græskar indeholder er også vigtigt for vægttab. Fiber fordøjer langsomt, hvilket holder dig følelsen fuld i længere tid. Herunder lavt kalorieindhold, fiberrige fødevarer i din kost hjælper med at forhindre sult mellem måltiderne og holder dig fra at nå til usunde snacks, ifølge MayoClinic.com.


  Anvendelser

  Ridge græskar er ikke et almindeligt anvendt ingrediens i Amerika, men de er udbredt i indiske køkken. Tekstur og milde smag af græskar gør dem alsidige nok til at omfatte i mange retter. Deres form er ideel til stopning med blandede krydderier og krydderurter. Hakket og sauteed højderyg græskar, drysset med urter og krydderier, lave en sund side parabol. De arbejder også godt i røre-yngel, suppe eller gryderet. Forbered højderyg græskar med lidt at ingen madlavning fedt, fordi disse ingredienser øge indholdet af måltidet, hvilket kan hindre dit vægttab mål kalorie.


  Overvejelser

  Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler, herunder en række fødevarer fra alle fødevaregrupper i din vægttab kostplan. Dette sikrer, at du ikke får keder sig med at spise de samme fødevarer hele tiden, og at du får tilstrækkelige mængder af næringsstoffer afgørende for dit helbred. På trods af den sundheds- og potentielle vægttab fordele af højderyg græskar, bør de ikke være det eneste punkt på dit vægttab menu. Spise dem sammen med andre grøntsager, frugter, hele korn, fedtfattig mejeri og proteinholdige fødevarer.

 • Tags:

Posts Carousel