Hjemmelavet Detox for vægttab

 • In Default
 • August 11
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Hjemmelavet Detox for vægttab  Mælkebøtte, en husholdning urt, levendegør fjernelse af toksiner i kroppen. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Din krop er bygget til at naturligt afgifte sig selv. Men afgiftning teknikker hjælpe din krop til at rense sig selv, ifølge Brenda Watson, forfatter til "The Detox-strategien." Nogle af disse metoder har været endnu før Hippokrates gav sine patienter udrensning urter i 400 fvt, konstaterer Watson. På trods af den gamle visdom Hippokrates og andre, konventionel medicin hævder, at afgiftning er unødvendig og flere undersøgelser er nødvendige for at kontrollere sin nytte. Kontakt din læge for at få yderligere rådgivning.

  Vægttab og toksiner

  "Jo mere giftigt din krop bliver, jo sværere har du at tabe," siger Ann Louise Gittleman, forfatter til "The Fast Track One-Day Detox Diet". Forurenende stoffer og syntetiske kemikalier og hormoner overvælde leveren, hvilket er afgørende for både afgiftning og stofskifte, forklarer Gittleman. Endvidere kemikalier i fødevarer forstyrre hormoner i kroppen, hvilket også kan føre til vægtøgning.


  Beviser

  I Center for Disease Control og Forebyggelse nationale sundhed og ernæring Undersøgelse Survey, blev koncentrationen af ​​seks persistente organiske miljøgifte i deltagernes blod signifikant relateret til vægt, ifølge forskere fra Kyungpook National University i Daegu, Sydkorea.


  Foods

  Amerikanerne forbruger i gennemsnit 14 g fiber dagligt, hvilket langt fra den 14g af fiber til hver 1.000 kalorier forbruges anbefalet af kostråd 2005 for amerikanerne. Gittleman siger, at fiber --- fra kilder såsom hele korn, grøntsager og frugter --- er nødvendig for at neutralisere toksiner og feje dem ud af kroppen. Også juice med C-vitamin, såsom tranebær og forbedre leverfunktionen, så det bedre kan metabolisere fedtstoffer. Faste, som kan omfatte forbruge meget få næringsstoffer eller intet overhovedet, er en anden kosten afgiftning metode.


  Urter

  Den praksis med at bruge urter til udrensning, Hippokrates brugte århundreder siden lever videre i dag. De to primære klasser af urter anvendes til afgiftning omfatter "husholdning" urter såsom mælkebøtte og Buchu, som fremskynde afskaffelsen af ​​toksiner gennem urin, sved og galde, siger Peter Bennett, en naturopathic læge og forfatter til "The Purification planen." Den anden klasse er "adaptogener," såsom Ashwagnandha og ingefær som øger kroppens modstandskraft over for toksiner og stress.


  Holistiske Practices

  Medicinske bade, eksfoliering, motion og yoga er eksempler på afgiftende holistisk praksis, du kan gøre derhjemme. De stimulerer blodcirkulationen og drage fordel af din krop største afgiftende organ --- din hud. Ifølge Bennett, svedkirtlerne fjerne affald, især urea og ammoniak, i sved.


  Giv agt

  Katherine Zeratsky, en ernæringsekspert på Mayo Clinic, påpeger, at der ikke er nok videnskabelig dokumentation for, at detox kost er gavnligt. Også i visse tilfælde kan være skadelige, forårsager symptomer såsom dehydrering, træthed og kvalme. Men hvis du er overvægtig og er blevet påvirket af den rigelige anekdotiske beviser, konsultere en biopat eller familie læge bekendt med afgiftning.

 • Tags:

Posts Carousel