Hjem Behandlinger for herpes sår på munden

 • In Default
 • February 28
 • 20 Views
 • 0 comments

 • Hjem Behandlinger for herpes sår på munden  Urter er et hjem afhjælpe for herpes sår i munden. Photo Credit mørtel og urter krydderier studio isoleret billede ved dinostock fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Herpes, også kaldet oral herpes, feber blister og forkølelsessår, er en virusinfektion, der forårsager blærer omkring munden og læberne. Patogenet er sædvanligvis herpes simplex virus type 1 eller HSV-1, men herpes simplex virus type 2, eller HSV-2, der forårsager genital herpes, kan også udløse et udbrud på munden. Konventionel behandling kan omfatte antivirale lægemidler som acyclovir og famciclovir, men de kan have ubehagelige bivirkninger. Urter med antiviral handling kan være anvendelser som hjem behandlinger for oral herpes. Enkeltpersoner bør konsultere en læge eller sygeplejerske bekendt med naturmedicin, før du starter urte behandling i hjemmet.


  Caulerpa

  Caulerpa eller Caulerpa racemosa, er en grøn alger, der vokser langs kysten af ​​Indien. Alger er rig på polysaccharider, som har anti-tumor, immun-stimulerende og antioxidant aktioner. En undersøgelse foretaget af EB Damonte offentliggjort i september 2004 spørgsmålet om "Current Medicinal Chemistry" den fandt, at polysaccharider fra tang er også potente antivirale midler. Caulerpa indeholder en række polysaccharider, herunder galactose, mannose, rhamnose og fucose.

  En undersøgelse af P. Ghosh offentliggjort i december 2004 af "Phytochemistry" den fandt, at polysaccharider i en vand-ekstrakt af Caulerpa inhiberede normale stammer af HSV-1 og HSV-2 og acyclovir-resistente stammer af HSV-1. Forskerne fandt også, at, i terapeutiske niveauer, har ekstraktet ikke signifikant antikoagulerende aktivitet sammenlignet med den antivirale lægemidler acyclovir og valacyclovir, som indebærer en risiko for blodpropper. Enkeltpersoner bør konsultere en læge eller sygeplejerske bekendt med naturmedicin, før du bruger caulerpa.


  Leafflower

  Leafflower eller Phyllanthus urinaria, er en tropisk plante med bregne-lignende blade indfødte til Asien. I traditionelle asiatiske medicinske systemer, anlægget reducerer varme og beroliger leveren. Traditionelle healere bruger det til at øge urin flow og behandle diabetes, influenza, feber, vaginitis, hovedpine og mave lidelser. I Taiwan, helsekosteksperter bruge det til at behandle hepatitis, nyresygdom, og bakterielle og virale infektioner.

  Leafflower indeholder alkanol, coumariner, flavonoider, lignaner, triterpenes, plantesteroler og tanniner, og planten har anti-inflammatoriske og antimikrobielle handlinger. En undersøgelse foretaget af CM Yang offentliggjort i April 2007 spørgsmålet om "Journal of Ethnopharmacology" fundet, at en forbindelse i leafflower kaldet 1,3,4,6-tetra-O-galloyl-beta-D-glucose havde en betydelig indsats mod HSV 1. En anden forbindelse, geraniin, var effektiv mod HSV-2. Enkeltpersoner bør konsultere en læge eller sygeplejerske bekendt med naturmedicin, før du bruger leafflower.


  Selfheal

  Selfheal eller Prunella vulgaris, er en spiselig flerårig plante med lilla-blå blomster indfødte til Europa og Asien. I traditionel kinesisk medicin, selfheal rydder varme og påvirker leveren og galdeblæren. Worldwide, healere bruger selfheal til at behandle indre blødninger, ondt i halsen, og lever og hjerte lidelser. Selfheal indeholder triterpener, rosmarinsyre, tanniner og ursolic syre, og har en bred vifte af aktioner, herunder antiviral, anti-allergisk, antibakterielle, anti-inflammatoriske og astringerende.

  I sin 2002 bog "Prescription for Herbal Healing," Phyllis A. Balch, CNC, kalder selfheal en potent antiviral urt. Hun anfører, at selfheal virker ved at forhindre herpes virus i at vokse i celler og binde til celler. Balch anbefaler selfheal te som et hjem afhjælpe. Selfheal bør ikke tages sammen med blodfortyndende medicin, eller hvis der er nogen gastrointestinale lidelser. Brugere bør konsultere en læge eller sygeplejerske, før du bruger selfheal.

 • Tags:

Posts Carousel