Hjælpe Teens Forstå Vedtagelse


 • Hjælpe Teens Forstå Vedtagelse  Nogle gange kan en positiv graviditetstest slutter med en adoption. Photo Credit Jeffrey Hamilton / Lifesize / Getty Images
 • At tale med en teenager om vedtagelse kan være kompleks, om din teenager eller et familiemedlem er vedtaget, eller hvis du har en gravid teenager forsøger at bestemme mulighederne for hende og barnet. Hver teen perspektiv afhænger af situationen og vil styre, hvordan du nærmer dig det emne og skræddersy samtalen, men der er nogle fællestræk, såsom hvorfor en kvinde ville placere sit barn til vedtagelse, og hvorfor en familie vedtager.

  Hvorfor vælge Adoption?

  Børn vedtages af mange årsager, herunder uplanlagte graviditeter, problemer i boliger, der forårsager børn og biologiske forældre skal adskilles eller død forældrene. Forklar teen, "Alle disse grunde forårsage nogen sorg, men også forårsage spænding og glæde i familien, der vedtager barnet. Disse børn bliver valgt af adoptivforældrenes ud af alle de mange børn, der har brug for et hjem. Børnene kan føle blandede følelser fra begge sider. Adoption er en anden måde at opbygge en familie, og kan tilbyde en mulighed, hvor alle vinder. "Tillad din teenager til at stille spørgsmål og hjælpe udforske de svar, som familier berørt af adoption, hvis de er villige til at dele deres erfaringer.


  Fødsel Moms

  "Nogle fødsel mødre placere deres børn til adoption, fordi de tror, ​​de kan ikke i tilstrækkelig grad giver for barnet og de mener, at abort ikke er en mulighed. Nogle er teenagere, men andre er voksne. "Med denne forklaring, din teenager kan forstå, at vedtagelsen er et valg. Forklar, "Dette er normalt en vanskelig situation for fødslen mor og betyder ikke, at mor var ligeglad barnet. Normalt betyder det, at hun ikke har ressourcer til at opdrage et barn. Mange mødre, der bringer deres babyer til vedtagelse aldrig glemme eller stoppe kærlig barnet de gav op. I nogle situationer, hun valgte familien, der fik hendes baby, nogle gange med hjælp og godkendelse af fødslen far. "Hvis nogen i din familie placeret et barn til adoption, kan du dele historien og hvor svært sådan placering kan være. Hvis din teenager er gravid, og står over for et valg, hjælpe hende kontakt fødsel mor støttegrupper knyttet til barsel centre og krise graviditet centre, så hun kan udforske adoption erfaringer med dem, der har gjort vedtagelsen valg.


  Adoptivfamilier

  Din teenager kan have nogle ideer om adoptivfamilier. Siger, "Ikke alle adoptivfamilier er barnløse. Nogle er relateret til barnet de vedtager - en bedsteforælder, søskende eller anden relation og nogle allerede har børn. Selv om fødslen mor og adoptivfamilie ikke kender hinanden, er de forpligtet til at gøre, hvad der er bedst for barnet. Nogle adoptivfamilier vælger at forblive i kontakt med fødslen mor, der giver sine rapporter efterhånden som barnet vokser. "Hvis din familie er vokset gennem vedtagelse, kan du dele dine erfaringer og hvorfor du har valgt at vedtage.


  Vedtagne Børn

  Mange adoptivbørn har nogle problemer med, hvordan de sluttede deres vedtagne familie. Sig, "Nogle børn spekulerer på, om de er beskadiget på en eller anden måde, fordi deres mor ikke holde dem, eller hvorfor de blev taget fra deres fødsel mor. Andre vil bare vide, hvor de kom fra, og endnu andre har ingen problemer, fordi de kender deres adoptivfamilier elsker dem. Nogle familier er åbne om vedtagelsen og barnet har altid kendt historien, måske endda have nogle kontakt med biologiske forældre. Andre finde ud af senere i livet, og nogle gange de er vrede, fordi de aldrig fik at vide. Hver familie gør valg, de føler er bedst for alle, og årsagen til valget er næsten altid kærlighed ".

 • Tags:

Posts Carousel