Hjælpe Forældre Cope Med et barn, der har Terminal Kræft

 • In Default
 • July 17
 • 19 Views
 • 0 comments

 • Hjælpe Forældre Cope Med et barn, der har Terminal Kræft  Ikke fortælle en forælder, hvis barn er ved at dø, at du forstår, hvad de går igennem. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Kræft sommetider tager børns liv, efterlader forældre bagefter at beskæftige sig med den smerte og sorg af at se deres lille én lide. Hvis nogen du kender beskæftiger sig med tragedien for at miste et barn til terminal cancer, lære at klare det uundgåelige er nødvendig. Effektive mestringsstrategier wonâ € ™ t gøre smerten gå væk, men det kan minde forældre, at de er elsket og støttet.

  Være der for at lytte

  Ifølge den amerikanske Society of Clinical Oncology, der forældre, hvis børn dør af terminal cancer opfordres til at tale med deres kære om de følelser, de føler. Disse forældre er ofte beskæftiger sig med følelser, der spænder fra hjertesorg til overvældende vrede. Fordi de vil blive tilskyndet til at tale deres følelser igennem med deres kære, være en elsket. Lyt og giv din støtte.


  Tilbyd din hjælp

  Når en forælder står den terminal sygdom af et barn, liv ændrer sig drastisk. Ting, der engang var vigtige er ikke længere vigtigt for dem, men de har stadig brug for at få gjort. Du kan hjælpe forældrene klare sygdom deres barn ved at tilbyde at gå til købmanden for dem eller aflevere en middag gryderet, de kan varme op senere, rådgiver hjælpeguide, en nonprofit ressource for familier. Tilbyd at hente de andre børn fra skole på dage, de har læge aftaler eller til at gå tur med hunden eller endda til at gøre lidt husarbejde på deres vegne.


  Tilskynde andre Support

  Ikke alle ved, hvad ita € ™ s gerne stå død af et barn. Det betyder dog, dine venner kan have behov for mere støtte, end du selv kan tilbyde. Du donâ € ™ t nødt til at gøre en stor produktion af det, men du kan forskning støttegrupper for forældre, hvis børn har terminal kræft og tilbyde disse oplysninger til dine venner. Forlade det på tælleren anonymt eller aflevere det til dem personligt. Ifølge den amerikanske Society of Clinical Oncology, kan professionelle støttegrupper være nyttigt at forældre i denne omstændighed.


  Tilbyd Time

  Det er måske ikke synes som youâ € ™ re at være nyttigt eller støttende på alle, men nogle gange er du bare nødt til at lade en forælder tilbringe tid med deres døende barn, mens de stadig har mulighed for. Efterlade en note eller meddelelse, der forklarer, at du ønsker at være der for at tilbyde støtte, men du donâ € ™ t ønsker at bryde ind i deres tid sammen. Lad forældrene kender din dør er altid åben for dem.

 • Tags:

Posts Carousel