Historier at hjælpe børn forstå, hvorfor mobning er dårligt


 • Historier at hjælpe børn forstå, hvorfor mobning er dårligt  Historier hjælpe børn lære at håndtere bøller. Photo Credit læsning billede ved max Blain fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Mobning tårer ned et barns tillid og ro i sindet, at blande sig med alt fra indgreb med skole til relationer med familien. Som en forælder eller omsorgsperson, kan du bruge historier til at hjælpe dit barn lære at reagere på bøller i sunde måder. Joanne og Arrica Rose Scaglione i "Bully-Proofing Børn: En praktisk, Hands-On Guide til Stop mobning," forklarer, at "læse eller høre historier om andre i samme situation kan være en trøst" for børn, der oplever mobning. Historier hjælper også børn, der har været fungerer som bøller se deres adfærd fra en anden synsvinkel.


  Picture Books

  For små børn kan du vælge fra en række billedbøger, adresse spørgsmålet om mobning. Kenneth Shore, i "The ABC for Mobberi Forebyggelse: En omfattende Schoolwide Approach," anbefaler to billedbøger forfattet af Stan Berenstain. I den første, "The Berenstain Bears og Bully," Søster Bjørn har til at lære at modstå en mobning ung nabo bjørn, mens der i "The Berenstain Bears og for meget drilleri" Bror Bjørn i første piner sin søster med drilleri, men så befinder sig på den modtagende ende af drilleri og lærer hvor smertefuldt det kan være. Andre billedbøger, som udforske hvordan man håndterer bøller omfatter Eve Bunting s "Riding the Tiger", Munro Leaf "The Story of Ferdinand," Sam Swope 's "The Araboolies of Liberty Street" og Bill Peet s "Big Bad Bruce."


  Fiction bøger

  Mange fiction bøger for større børn undersøger problemet med mobning på tankevækkende måder. For eksempel Van Draanen s "Shreddreman" udforsker, hvordan man reagere på bøller i historien om en femte klasses elev, der kreativt modstår en skole bølle. Shore foreslår også Judy Blume s "Spæk", som følger en bølle, der lærer hvor smertefuldt drilleri kan være, når en af ​​hendes venner bliver centrum for latterliggørelse. Den klassiske roman "Charlottes Web," af EB White, indfanger den smerte og isolation, at resultaterne fra mobning samt betydningen af ​​ægte venskaber. Andre fiction bøger, der fokuserer på problemet med mobning omfatter Louis Sachar s "Der er en dreng i Girls 'badeværelse," Mary Downing Hahn s "Stepping på Revner," Marilyn Sachs er "The Bear Hus" og Bruce Brooks er "Hvad Hjerter."


  Video Stories

  Du kan også finde en række optagelser, der bringer historier om mobning til livet for børn. For eksempel Shore anbefaler "Broken Toy", skabt af Lucky Duck Publishing og produceret af National Center for ungdomsområdet. Foreslået til børn i kvaliteter 4 til 6, historien i "Broken Toy" fokuserer på en gruppe af bøller, der går for vidt i deres pine af en 12-årig dreng. Også velegnet til elementære skolebørn, der i lønklasse 3 til 8, AIMS Multimedia s "Mobning: Ikke blot en Guy Thing" handler om en ung pige, der bliver mobbet af andre piger på hendes skole. For ældre børn, kvaliteter 5 til 12, Bullfrog Films 'nonverbale, animeret "Bully Dance" fortæller en historie, der viser, hvordan mobning påvirker et helt samfund.

 • Tags:

Posts Carousel