Historien om Ping Jern Sæt

 • In Default
 • January 17
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Historien om Ping Jern Sæt  Ping fejrede sit 50 års jubilæum i 2009. Foto Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Ping fejrede sit 50 års jubilæum i 2009. Siden 1959 har Ping vokset fra en workshop i Karsten Solheims garage til en virksomhed, der beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere. Karsten Solheim, grundlæggeren af ​​Ping, fik hurtigt et ry for innovation, og at kvaliteten har været særlig tydelig i Ping jern i hele årtier. Ping har produceret nogle af de mest genkendelige jern i historien, og det er fortsat en førende jern producent, populær hos både amatører og professionelle.

  K1 Irons

  De Ping K1 jern blev lanceret i 1969. De indeholdt en "sortiment af funktioner og innovationer" såsom perimeter vægtning. Brugen af ​​perimeter vægtning aktiveret Ping til at oprette en klub hoved, der var mere tilgivende. Det blev også fremstillet af en "investering støbt 17-4ph rustfrit stål." Mens lanceringen var i 1969, Ping havde udvikle teknologier til nogen tid. Så tidligt som i 1961 Ping eksperimenteret med hæl-tå vægtning ved formaling et lille hulrum ind i bagsiden af ​​køllehovedet. Disse eksperimenter vil i sidste ende resultere i skabelsen af ​​de innovative K1 strygejern.


  Ping Eye Irons

  De oprindelige Ping Eye jern blev indført i 1978. De fremhævede et øje form i hulrummet, der hjalp til at forbedre fornemmelsen samtidig skabe en højere standard i golfklub æstetik. De Ping Eye2 jern blev lanceret blot fire år senere med "talrige forbedringer." De ikoniske strygejern vil hurtigt gå over til at blive den bedst sælgende jern i spillet. Gennem 1980'erne blev Ping Eye2 jern set globalt producerer store skud, herunder en bunker skud fra Bob TWay på 18. hul for at vinde 1986 PGA Championship.


  Moderne design

  Ping fortsatte med at skabe innovative produkter, og de 1.996 Ping ISI jern var et andet eksempel på denne tendens. ISI strygejern var de første Ping klub, der skal produceres ved hjælp af nikkel. Legeringen blev brugt til at hjælpe med at forbedre holdbarheden og samtidig skabe en blødere følelse. Nyere design omfatter den meget roste G2 serien og deres efterfølgere, G10 og G15 jern. De G15 jernene modtog en guld rating i 2010 Golf Digest Hot List. De Ping G15 jernene indeholder et brugerdefineret tuning port, giver mulighed for flytning af større vægt på omkredsen. Denne teknologi resulterer i en meget tilgivende køllehoved der er populær med mindre dygtige golfspillere.


  Ping on Tour

  Ping er stadig et populært mærke med professionelle golfspillere. Ping har mange ansatte spillere på PGA Tour, herunder to tid store vinder Angel Cabrera og Ryder Cup-spiller Hunter Mahan. Lee Westwood, verdens nr 1 spiller ved udgangen af ​​2010, også har spillet Ping klubber i hele sin karriere.

 • Tags:

Posts Carousel