Hip Flexor Tension Points

 • In Default
 • February 17
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Hip Flexor Tension Points  Sidder ved computeren vil skabe hoftebøjer spænding point. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Ved hjælp af en computer, ser fjernsyn, spille videospil eller enhver anden aktivitet, der involverer møde vil føre til en dramatisk stigning i tætheden af ​​dine hofte flexors. Hoftebøjer spænding forårsager en tæthed at forekomme ved dine hofter, som gør generelle bevægelser, såsom gåture, mere vanskeligt. Spænding punkter er de pletter i hoftebøjer muskler, der er mest stramt. Manglende løse spændinger punkter i hip flexors kan føre til lænd og hofte smerter; Derfor er det vigtigt at forstå, hvordan man kan afhjælpe og forebygge disse pletter.

  Hvorfor Tension Points Forekommer

  Spændinger punkter, også kaldet myofasciale adhæsioner, er små bundter af sammenkoblede fascia og muskel fibre, der repareres på en ikke-effektiv måde efter skade på en muskel. Disse skader kan være fra en stamme, forstuvning eller gentagen misbrug af en muskel gruppe. Konstant sidder falder under den gentagne kategori misbrug, som den menneskelige krop er designet til at være i en stående position og aktiv. Langvarig siddende forårsager nogen muskelskader til hofterne flexors, der skal repareres i en forkortet tilstand. Dette skyldes, at hip flexors er i en forkortet position, når du sidder.


  Lindre Tension Points

  Spændingshovedpine punkt indgreb kan opnås ved at bryde op myofasciale adhæsioner. Dette kan gøres ved at anvende direkte pres på hoften flexors og langsomt bevæger sig op og ned i musklen, indtil de "triggerpunkter" er fundet. Triggerpunkter er pletter på den muskel, der er yderst smertefuldt når tasten er et tegn på en vedhæftning. Når du finder dette sted, holde presset i 30 sekunder, og derefter fortsætte med at skubbe nord eller syd langs hoftebøjer. Du kan bruge en tennisbold til at hjælpe anvende tryk eller har en professionel massør giver en dyb tissue massage til dine hofte flexors.


  Forebyggelse

  Lindre spændinger punkter vil give kortsigtet nødhjælp til hofte fleksibilitet og smerte. Et omfattende program kræver en fremgangsmåde til forebyggelse af vedhæftning point gentager sig. Hvis du er på et skrivebord job eller udfører enhver anden opgave, som kræver langvarig siddende, bør du tage en lille pause hver 15 til 30 minutter og stå op og strække dine hofter flexors. Dette vil gemme dine hofter fra en konstant bøjet tilstand hele dagen. En 15-minutters stretching rutine for din hofte flexors bør også udføres to gange om ugen.


  Fordele

  Den primære fordel ved at slippe spændinger punkter er at reducere smerter i hofter. Tension-point frigivelse af dine hofte flexors vil også bidrage til at genoprette din hofte flexors til deres optimale længde. Optimal længde i hip flexors vil forhindre dem i overdreven trække nederste del af ryggen og kan afhjælpe eventuelle lændesmerter du kan opleve. Tension-punktopdatering tillader også musklerne i dine hofte flexors at arbejde mere effektivt. Dette kan forhindre hoftebøjer-relaterede stammer og forstuvninger.

 • Tags:

Posts Carousel