Hip Flexor Pain og Løb

 • In Default
 • September 22
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Hip Flexor Pain og Løb  Udstrækning og korrekt opvarmning hjælper med at forhindre hoftebøjer smerter forbundet med at køre. Photo Credit kører billede ved Byron Moore fra Fotolia.com
 • Hip flexors er stærke muskler, du bruger i hvert skridt, mens du går, jogging og sprint. Smerte eller skade på din hoftebøjer muskler kan påvirke sportslige præstationer og begrænse din evne til at udføre daglige aktiviteter, herunder hugsiddende, knælende og walking trapper. Kører almindeligvis udløser hoftebøjer smerte.

  Anatomi

  Den hoftebøjer muskler kontrakt at flytte hoften fremad og hæve låret fremad, når du går eller løber. Det vigtigste hoftebøjer er iliopsoas muskel, der er knyttet til den forreste del af lårben, den forreste hofte og ryghvirvel i lændehvirvelsøjlen. Når anstrengt, kan denne lange, kraftige muskler begrænse hofte bevægelse og føre til smerter i den øvre lår, hofte og lænd.


  Kilder

  En hoftebøjer stamme kan være resultatet af en overdrevent kraftig kontraktion, såsom spark eller sprint, men den mest almindelige årsag til køre-induceret hoftebøjer smerte er overforbrug. Over-uddannelse forårsager mikro-traumer til musklen, fordi atleten gør for meget og ikke får tilstrækkelig hvile mellem træningspas. Disse mikro-traumer akkumulere og i sidste ende resultere i muskel stamme og smerte.


  Korrekt træning

  Forhindre hoftebøjer skader ved at starte din træning på et passende niveau for dig selv og øge trinvist. Vær meget opmærksom på, hvordan din krop føles før, under og efter træning for at hjælpe med at forhindre over-uddannelse. Varm op grundigt for at forberede kroppen til at køre ved at øge blodgennemstrømningen til musklerne og øge fælles beslutningsforslag. Køle ned korrekt at mindske muskelspændinger og øge fleksibiliteten.


  Strækker

  Du kan strække hoftebøjer muskler let fra en stående position. Bøj den ene hofte og knæ baglæns, grab, at anklen i hånden på samme side, og træk langsomt din hæl mod din bagdel, indtil du føler en behagelig stretch i den forreste del af din hofte. Hvis du ikke kan nå din ankel, bruge et håndklæde eller reb for at få hjælp. Hold denne strækning i 30 sekunder. Når du er færdig, gentag med din uskadt ben. Dernæst udføre denne strækning ved hjælp af den modsatte side hånd at målrette musklerne på en lidt anden vinkel.


  Behandling

  Is det smertefulde område i 20 til 25 minutter efter træning. Afhængig af sværhedsgraden af ​​din smerte, du måske nødt til at tage fri fra løb og erstatte en hjerte-kar-øvelse, der ikke forværre hoftebøjer smerter. Gennemføre et program for hip styrke, udspænding og balancetræning at rehabilitere din skade. Søge professionel behandling fra en læge af kiropraktik for at maksimere din krops helbredende evner gennem restaurering af ordentlig nerve flow og optimering af musclo-skelet bevægelse.

 • Tags:

Posts Carousel