Hi-Tech scanningen registrerer Soldiers 'hovedskader

  • In Default
  • October 12
  • 0 Views
  • 0 comments

Hi-Tech scanningen registrerer Soldiers 'hovedskader

Af Amanda Gardner
HealthDay Reporter

Onsdag juni 1 (healthday News) - Ved hjælp af en avanceret ny imaging teknik, var i stand til at finde tidligere uopdagede ændringer i hjernen hos Irak og Afghanistan krigsveteraner, der var blevet diagnosticeret med mild hjerne kvæstelser fra blast eksplosioner forskere.

Selv understreger, at forskerne er "absolut ikke der endnu," Christine Mac Donald, ledende forfatter af undersøgelsen, sagde, at en dag denne imaging teknik "potentielt kunne udnyttes til at hjælpe en læge i at gøre en diagnose af traumatisk hjerneskade."

Det, til gengæld kunne hjælpe guide terapi og beslutninger om, hvornår en soldat skulle vende tilbage til pligt, tilføjede Mac Donald, som er forskning instruktør i afdelingen for neurologi ved Washington University School of Medicine i St. Louis.

Men negative scanninger udelukker ikke traumatisk hjerneskade (TBI) som en diagnose. Så for tiden, diagnoser bør baseres på en klinisk historie, herunder oplysninger om tab af bevidsthed, hukommelsestab, forvirring og andre symptomer, siger forskerne.

Resultaterne undersøgelsen offentliggøres i juni 2 udgave af New England Journal of Medicine.

"Indsamlingen af ​​disse data er en monumental præstation. Arbejde i kaos af krig, har forfatterne udtrukne data meget høj kvalitet fra soldater udsat for [traumatisk hjerneskade] erfaringer, "siger Keith A. Young, næstformand for forskning i afdelingen for psykiatri og adfærdsmæssige videnskab ved Texas A & M Sundhedsvidenskab center College of Medicine. "Det slår den rigtige tone i peger os til fremtidige diagnostiske procedurer."

Blast-relaterede traumatisk hjerneskader, som har ramt nogle 320.000 soldater, der betragtes som de "signatur" skade af Irak og Afghanistan krigene. Men der har været en del debat om, hvorvidt nogle af disse mildere skader - hjernerystelse - der pålægger ingen synlige skader kan rent faktisk skade hjernen.

Imaging teknik ansat til den nye undersøgelse - diffusion tensor imaging eller DTI - ser på, hvordan vandet bevæger sig i hjernen. Visse bevægelsesmønstre viser, at neuroner (nerveceller) er beskadigede eller intakte.

Undersøgelsen omfattede 63 amerikanske militærfolk, der havde gennemgået en mild traumatisk hjerneskade i Irak eller Afghanistan, som senere undergik diffusion tensor imaging i Tyskland. Alle havde oplevet primær blast eksponering (grundet eksplosioner) og en anden skade falder ned, eller en køreveje ulykke.

Disse mennesker blev sammenlignet med 21 soldater, der ikke havde en klinisk diagnose af traumatisk hjerneskade.

Forskerne fandt abnormiteter i 29 procent af de patienter, der var blevet diagnosticeret med traumatisk hjerneskade, men ikke i kontrolgruppen. Og disse abnormiteter ikke var synlige på konventionelle MR-scanning.

De uregelmæssigheder i forbindelse med eksplosive blaster var forskellige fra dem, der ses i civile med mild hjerne traumer forårsaget af fald, sportsskader, bilulykker og slag til hovedet. De abnormiteter ændret sig over tid, men var stadig synlige et år senere, sagde undersøgelsens forfattere.

Men på dette tidspunkt er det ikke klart, om de abnormiteter betyder hjernen er blevet beskadiget.

"Betydningen af ​​denne undersøgelse er, at den klart skildrer DTI [diffusion tensor imaging] som et værdifuldt MRI procedure med potentiale til at fortælle os om hjerneskader relateret til TBI [traumatisk hjerneskade]," sagde Young, som er centrale leder af neuroradiologisk og genetik på Center of Excellence for Forskning om Returning krigsveteraner i Temple, Texas. "Vi skal bare finde ud af hvad DTI fortæller os."

Et brev til redaktøren i samme nummer af tidsskriftet sagde øjenskader lidt af soldater i Irak og Afghanistan krigene kan gå uopdaget.

Denne konklusion var baseret på undersøgelser af 46 veteraner, der var blevet såret i en blast eksplosion og som også havde traumatisk hjerneskade. Øjenskader blev fundet i 43 procent af gruppen.

Brevet Forfatterne anbefalede, at soldaterne undergår omfattende øjenundersøgelser ved returnering fra en krigszone.

Flere oplysninger

Det amerikanske National Institutes of Health har mere på traumatisk hjerneskade.

KILDER: Christine Mac Donald, Ph.D., forskning instruktør, Institut for Neuro- Washington University School of Medicine, St. Louis; Keith A. Young, Ph.D., næstformand for forskning, afdelingen for psykiatri og adfærdsmæssige videnskab, Texas A & M Health Science Center College of Medicine, og core leder af neuroradiologisk og genetik, Center of Excellence for Forskning om Tilbagevendende krigsveteraner, Temple , Texas; 2 juni 2011, New England Journal of Medicine

Sidst opdateret: 1 jun 2011

Posts Carousel