Herbal Tea at slappe rygmuskler & Spasmer

 • In Default
 • April 21
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Herbal Tea at slappe rygmuskler & Spasmer  Kop te Foto zirconicusso / iStock / Getty Images
 • Rygsmerter er en af ​​de mest almindelige grunde til at se en læge, ifølge University of Maryland Medical Center. I en lang række tilfælde, er rygsmerter forårsaget af alt for spændte muskler, som kan gribe op eller går gennem perioder med smertefulde kramper. Mens den konventionelle behandling for rygsmerter indbefatter ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler eller endda kirurgi, er der en række af urter, der kan gøres til en te at slappe spændte muskler og mindske spasmodisk episoder.

  Krampe Bark: Premier Anti-Spastisk

  Anti-krampagtige urter lindre sammentrækninger og spasmer i både glatte og ufrivillige muskler i hele kroppen, i henhold til naturopathic læge og master herbalist John R. Christopher. Krampe bark betragtes som en af ​​de mest effektive naturlægemidler antispasmodika og bruges som et middel mod nervøse lidelser og spasmer. Herbalist Jim MacDonald billethajer krampe bark som en af ​​de mest effektive naturlægemidler anti-inflammatoriske og anti-krampagtige agenter på grund af sin brede vifte af applikationer i hele kroppen.


  Beroligende scullcap

  Christopher foreslår anvendelsen af ​​scullcap te for smerter og spasmer i forbindelse med uro, trækninger i muskler og overfølsomhed. Scullcap te kan også anvendes til behandling af rygsmerter og spasmer, der ledsages af søvnløshed og nervøsitet, ifølge naturopathic læge Sharol Tilgner. Scullcap er afslappende på kroppen og fremmer også en følelse af fred i sindet, især når smerte eller spasmer skaber stress.


  Sort cohosh for en Achy, Jolle Tilbage

  Mens mest kendt i mainstream verden som en urt til behandling af symptomer på overgangsalder, sort cohosh er også en potent anti-spasomdic afhjælpe. MacDonald foreslår brugen af ​​sort cohosh for rygsmerter, som er karakteriseret ved stivhed sammen med en kedelig, ømme fornemmelse. Han anbefaler små hyppige doser for det bedste resultat i lindre rygsmerter og spasmer. Tilgner bruger sort cohosh, når der er spasmer ledsaget af nervesmerter forværres af kulde og bedre ved at anvende varme. Black cohosh indeholder salicylsyre - det naturlige komponent, der anvendes til at syntetisere acetylsalicylsyre - hvilket er en af ​​grundene det kan have smertestillende, anti-inflammatoriske og antispasmodic virkninger.


  Herbal Tea Forberedelse og Andre Naturlig Therapies

  Hvis du gerne vil lave en te med flere urter, er det så simpelt som at blande de tørrede urter sammen og derefter lagt i blød 1 spsk pr kop vand i 10 til 15 minutter. Drik 1 til 4 kopper om dagen for akutte smerter eller kramper. Sammen med urter, kan adjungerede behandlingsformer som yoga, stretching, gåture og massage alle støtter sunde spinal bevægelse og afslapning. Tag et varmt bad med Epsom salte til naturligt lindre spændinger og minimere spasmer. Du kan tilføje anti-krampagtige urter i badet i en musselin pose for en ekstern te program, så godt.

 • Tags:

Posts Carousel