Herbal behandling for Congestion & Slim

 • In Default
 • February 28
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Herbal behandling for Congestion & Slim  Du behøver ikke at tage frygtelige smagende medicin for at slippe af overbelastning og slim. Photo Credit hostesaft billede af Cindy Haggerty fra Fotolia.com
 • Overbelastning og slim er typisk en indikation af en respiratorisk lidelse, om det er akut eller kronisk. Slim eller slim sekreter i sinus hulrum føre til overbelastning og kan ofte ledsager allergi. Fordi disse symptomer er normalt ikke alvorlige nok til at berettige en tur til lægen kontor, kan du være på udkig efter flere naturlige retsmidler til brug med hjælp af en licenseret kinesisk medicin praktiserende læge. Altid konsultere din læge, før du begynder nogen nye kosttilskud, som visse medikamenter og urter kan interagere.

  Typer af slim / Congestion

  Selvom slim er faktisk et stof, der anvendes til at smøre passager såsom bihuler og næsehulen, når det er overproduceres og størkner, kan det blive et ubehag. Kinesisk urte lærebøger opdele slim-løsning urter i dem, der løser kolde slim, som er mere klar og tynd, og dem, der bekæmper hot phlegm-- tørrere, tykkere, og nogle gange misfarvet, ifølge Subhuti Dharmananda, Ph.D. Det er vigtigt at arbejde med en erfaren kinesisk medicinsk praktiserende læge for at afgøre, hvilke typer af symptomer, du har for at nå den korrekte urtemedicin, og diskutere de urter med din primære læge. Kinesisk urte formler kan ændres ved en eller to urter, der passer til individuelle behov, især hvis du er følsom over for en enkelt krydderurt.


  Urter til slim og overbelastning med Heat

  En undersøgelse offentliggjort i en polsk tidsskrift i 2005 opdagede, at urter, der indeholder saponiner er især nyttige i expectorating slim og slim på grund af deres evne til at reducere overfladespændingen af ​​sekreter. Dharmananda diskuterer Zhi Sou San eller Platycodon og Schizonepeta formel, som indeholder saponiner og anvendes til varme slim typer med hoste og opspyt overdreven. Dai Ge San er en anden formel til varme typer slim, især misfarvede slim i lungerne. Dharmananda nævner også Fritillaria som en vidunderlig, køling type urt til lunge support. Fritillaria er en del af lilje familien og er en ingrediens i Qingfei Tang, en traditionel recept for bronkitis. Dharmananda skriver, at de aktive komponenter i Fritillaria er steroide alkaloider, som kan have sedative, antiinflammatoriske og slim-løsning aktioner. Vær sikker på at tale med en autoriseret kinesisk medicin praktiserende læge for at afgøre, om disse formler er rigtige for dig.


  Urter til slim og overbelastning med Cold

  Anden urt, der indeholder saponiner er Arisaema, som er afledt af Arisaema consanguineum ifølge Dharmananda. Det er en komponent i Qingshi Huatan Tang, en kinesisk formel, der bruges til at expectorate kolde, tyndere typer slim. Hjemmesiden TCM.Health-info.org anbefaler også, Ling Gan Wu Wei Jiang Xin Tang for sin evne til at varme lungerne og transformere overbelastede væsker.


  Slim og Overbelastning med allergier

  Allergikere kan være alt alt for bekendt med overbelastning og slim oprustning, desværre fratræder sig til at leve med disse symptomer. En undersøgelse offentliggjort i 2008 i Journal of Ethnopharmacology fundet den kinesiske formel Bu Zhong Yi Qi Tang at være "til gavn for patienter med helårs allergisk rhinitis." En anden formel, Xin Yi San, blev for nylig fundet at være nyttige i allergisk rhinitis. International Immunopharmacology offentliggjorde undersøgelsen i 2010 og opdagede denne formel alene bidraget til at reducere symptomer hos patienterne.


  Andre urter at udvise slim

  Nogle enkle urter, der almindeligvis anvendes til at løsne slim og let overbelastning er eukalyptus og pebermynte. Bogen "Prescription for Natural Cures" anbefaler disse urter samt Pulsatilla, som kan være til gavn for overbelastning med tyk gul eller grøn slim. Mucolytiske midler, hvilket betyder stoffer, der opløser slim eller tyk slim, er også blevet fundet nyttige i tilfælde med overbelastning med slim. Anden polske undersøgelse dette gjort i 2002, viste Ambroxol og N-acetylcystein at være effektive til ændring af sekreter af slim såvel som dets fysiske egenskaber. Disse aktioner har bidraget til at fjerne slim, forbedre lungefunktion og patienternes livskvalitet. Drøfte disse og alle urter eller kosttilskud med din læge, før du begynder.

 • Tags:

Posts Carousel