Her er, hvad en Snack egentlig ser ud


Her er, hvad en Snack egentlig ser ud

Foto:DunkinDonuts på Twitter

Du har måske hørt, at Dunkin 'Donuts lige tilføjet "snacks" til sin menu med et bageri sandwich linje, der indeholder kylling salat på en croissant, grillet ost på Texas toast og stegt kylling med bacon og ranch på en Bolle. Grillet kylling flatbread er 360 kalorier, men nogle muligheder ur ind på mere end 600 kalorier. Dunkin 's administrerende direktør er stejlt på, at disse elementer er snacks, ikke frokost, som rejser spørgsmålet: Lige hvad er en "snack" alligevel?

Definition en snack er en mindre del af fødevarer spist mellem måltiderne, men snack tendenser har ændret sig. For mange mennesker, er snacks blevet så omfattende som morgenmad, frokost og middag-væsentlige et fjerde daglige måltid. Jeg er OK med, at når jeg rådgivning mine klienter, forudsat disse tre betingelser er opfyldt. For det første skal være behov brændstoffet, så snack ikke resulterer i et overskud af kalorier, afslutning fodring fedtceller. For det andet bør snack være sundt (for mere om, hvorfor ikke alle kalorier er skabt lige, så tjek mit tidligere indlæg 6 Kost Myter, Busted). Og endelig bør snacking give mening som en del af en daglig mad "budget." For eksempel, mange af mine kvindelige klienter har brug for omkring 1,500-1,600 kalorier om dagen for at komme til (og bo på) en sund vægt. Hvis de spiser fire måltider om dagen, som alle er lige portioned, der betyder, at de har omkring 375-400 kalorier til "tilbringe" på snack tid, deres fjerde måltid.

Ved valget snacks, min top mål er at holde det ægte, ved at vælge næringsrige fødevarer, der er så tæt på deres naturlige tilstand som muligt. Her er fem rene spise snack muligheder, der gør netop det. Hver giver mindre end 400 kalorier, fra en smule sund protein, langsomt brændende kulhydrater, og god-for-dig fed, at balancere blodsukker, og efterlader dig følelsen brændstof, energi, og tilfreds. To er sød, to er krydrede, man er lidt af begge dele, de er alle temmelig hurtig. Og jeg medtaget en hurtig afslappet restaurant mulighed, du kan få fat på farten. Så snack væk-bare være smart om det!

Frugtagtig kokos smoothie

Pisk en kop frosne frugter, ligesom bær, kirsebær eller mango, med enten en enkelt-serve beholder med nonfat organisk græsk yoghurt, eller et protein pulver (ligesom ært, hamp, eller organisk græs fodres valle) plus en halv kop vand , sammen med en spiseskefuld af ekstra jomfru kokosolie, og et strejf af frisk revet ingefær.
Omkring 300 kalorier

Mock skomager

Fold en kvart kop havregryn i to spiseskefulde mandel smør. Kaste en kop friske snittede jordbær, blåbær eller hindbær med en halv spiseskefuld hver af friskpresset citronsaft og vand, og varme på komfur indtil saftigt. Top varmes frugt med mandel havre smuldre.
Omkring 300 kalorier

Middelhavs munchies

Tjene op en kvart kop hummus med 15 baby gulerødder og en side af 10 Kalamata oliven.
Omkring 300 kalorier

Chokolade mandel popcorn

Placer en kvart kop økologisk popcorn kerner i et papir madpakke, fold posen over et par gange, og mikroovn på høje i to minutter til at poppe popcorn. I en lille skål, tilsæt en spiseskefuld af varmt vand til to prøvesmagning kvadrater af 70% mørk chokolade og omrøres langsomt, indtil chokoladen er smeltet (om nødvendigt tilsættes mere vand en teskefuld ad gangen). Støvregn chokoladen over popcorn, så drys med en kvart kop snittede mandler.
Omkring 400 kalorier

Chipotle veggie salat

Bestil en salat på Chipotle Mexican Grill med romaine, ingen dressing, ingen ris, sorte bønner, fajita veggies, mild salsa og guacamole.
370 kalorier

Hvad er dine tanker om dette emne? Chat med os på Twitter ved at nævnegoodhealth ogCynthiaSass.

Cynthia Sass er en ernæringsekspert og registreret diætist med kandidatgrader i både ernæring videnskab og folkesundheden. Ofte set på nationalt tv, hun er Sundhedsstyrelsens bidrage ernæring editor, og privat rådgiver kunder i New York, Los Angeles, og langdistance. Cynthia er i øjeblikket den sports ernæring konsulent for New York Rangers NHL holdet og Tampa Bay Rays MLB hold, og er bord certificeret som specialist i sports diætetik. Hendes seneste New York Times bestseller er SASS! Yourself Slim: Conquer Cravings, Drop pund og Lose tommer. Slut med Cynthia på Facebook, Twitter og Pinterest.

Posts Carousel