Hemmeligheder til vandtrædning

 • In Default
 • January 3
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Hemmeligheder til vandtrædning  Vandtrædning hjælper med at holde dig i live, når vandet er over dit hoved. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Vandtrædning er normalt den første ting du lærer, når du begynder at svømme lektioner, og det kunne være den ene ting, der redder dit liv, hvis du nogensinde sidder fast i dybt vand i længere tid. Vandtrædning er en teknik, der bruges til at holde din krop i live, og dit hoved over overfladen, så du kan trække vejret. Sparer energi og opholder ro er vigtige faktorer, når vandtrædning.

  Slap

  Når du vandtrædning i enhver situation, er du nødt til at være så afslappet som muligt. Angst vil forårsage dine muskler til spændt op og kan forårsage kramper eller hindre din teknik. Så længe dit hoved er komfortabelt over vand, trække vejret dybt og jævnt og du vil være i stand til at fastholde din position meget længere.


  Sculling

  Sculling er en teknik, du bruger med dine arme og hænder, der hjælper med at holde vandet på din skulder niveau. Mens du er i en lodret vand-trampede position, du bøjer din albuerne lidt og udvide dine arme ud til siderne i skulderhøjde. Du vender håndfladerne til fronten ved 45 grader og bringe dine arme mod fronten på samme tid. Vend håndfladerne over, så de er 45 grader mod ryggen, når dine arme er halvvejs til fronten. Fortsæt på denne måde til at holde trykket mod vandet og holde din krop nær overfladen.


  Flutter Kick

  Mens du bevæger armene i en sculling bevægelse, skal du også flytte dine ben. Den flutter spark er et nyttigt ben bevægelse til forskellige svømning slagtilfælde, og for at træde vand. Dybest set er det bare en vekslende spark med det ene ben og derefter den næste, i korte bevægelser med dine tæer pegede mod bunden af ​​bassinet. Varierer hastigheden på din flutter spark, som du lærer at træde vande, for at finde den hastighed, der fungerer bedst for din krop type.


  Koordinering

  Timingen og koordinering af din øverste og nederste del af kroppen er det, der virkelig holder hovedet oven vande. Du kan have den pæneste flutter kick og den mest effektive Sculling teknik, men hvis de bevæger sig ikke koordineres du kommer til at synke. Øve din koordination med en vand noodle vil give dig en fejlmargin, mens du lærer. Wrap noodle omkring din ryg, så enderne er under dine armhuler. Gør Sculling teknik og flutter spark på samme tid, indtil du kan føle dig støttes uden hjælp fra noodle. Til sidst, skal du fjerne noodle, men har en livredder eller stærk svømmer tæt ved i tilfælde af du har brug for hjælp.

 • Tags:

Posts Carousel