Hemmeligheden til succes? "Me" Time

  • In Default
  • February 7
  • 0 Views
  • 0 comments

Hemmeligheden til succes?  "Me" Time


"Jeg havde en brat opvågnen i 2007, da jeg kollapsede af udmattelse og brød min cheekbone på mit skrivebord. Jeg havde arbejdet 18 timer i døgnet, syv dage om ugen, forsøger at opbygge en virksomhed. Jeg indså da, at jeg var at underminere ikke blot mit helbred, men også min kreativitet, produktivitet, og beslutningstagning. Jeg var ikke pleje mit bedste asset-min menneskelig kapital, mig selv. Det er, hvad der er vigtigst! Når du er udbrændt og udmattet, er det sværere at se de farer-og muligheder-forude. Jeg vil nu starte hver morgen med mindst 20 til 30 minutters meditation, jeg prioriterer søvn og jeg arbejder ud eller gå hver dag. Ved at tage sig af mig selv, jeg er mere produktiv og langt mindre stressede, på arbejdet og i hjemmet. "

Arianna Huffington er redaktør-in-chief af The Huffington Post og forfatter til den nye bog trives.

Posts Carousel