Har hCG Diet påvirker fremtidige graviditeter?

 • In Default
 • February 19
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Har hCG Diet påvirker fremtidige graviditeter?  De langsigtede virkninger af HCG er uklare. Photo Credit Polka Dot Images / Polka Dot / Getty Images
 • HCG kost benytter humant choriongonadotropin, et hormon moderkagen producerer under graviditeten, for at øge vægttab på et meget lavt kalorieindhold kost. Humant choriongonadotropin er ikke bevist i kliniske forsøg for at øge vægttab ud over hvad du ville miste enhver lav-kalorie diæt. To former af hCG anvendes til vægttab: en injicerbar form og et homøopatisk middel anbragt sublingualt, under tungen. De langsigtede virkninger af at tage hCG om graviditet er ikke undersøgt, men sublingual hCG vises ikke i blodet og har sandsynligvis ingen effekt overhovedet, selvom fortalere uenige.

  Injicerbar hCG

  Først brugt som en kost støtte, britiske Dr. Albert Simeons i 1950'erne, blev hCG injiceres dagligt mens patienter fulgte en 500-kalorie diæt. Denne meget lavt kalorieindhold kost kan have farlige bivirkninger, men det forårsager hurtigt vægttab. Talrige undersøgelser har vist, at hCG ikke havde en ekstra fordel, ifølge en metaanalyse af undersøgelser foretaget af hollandske forskere og rapporteret i fra september 1995 spørgsmålet om "British Journal of Clinical Pharmacology." Effekten af ​​lægemidlet på fremtidige graviditeter er ikke blevet testet. Hos mænd, kan injicerbare hCG øge testosteron produktion, hvilket kan øge sædproduktionen.


  Sublingual hCG

  Sublingual hCG er et homøopatisk middel, hvilket betyder at det indeholder ekstremt små mængder af fortyndet hCG. Da sublingual hCG ikke vises i blodet i en påviselig mængde ifølge Fred Bloem, MD, er det sandsynligvis ikke har nogen som helst effekt på fremtidige graviditeter.


  Risici

  Humant choriongonadotropin ikke interagere med andre hormoner, når producerer det naturligt under graviditet. Mænd, der tager store doser af injicerbare hCG kan udvikle tegn på overskydende østrogen produktion som overskydende testosteron konverterer til østrogen, med forstørrede bryster som en side effect.This hormon, når det injiceres, kan også øge din risiko for at udvikle hovedpine, blodpropper, træthed, depression, svimmelhed og irritabilitet.


  Overvejelser

  Humant choriongonadotropin er den samme hormon målt i graviditetstest urin og serum. Selvom det beløb, du tager på hCG kost er lille, kan du stadig registrere et positivt resultat på en graviditetstest, selv om det ikke gravid. Dette vil ikke ske med sublingual hCG, som er målbart i blodet. Mens din krop producerer hCG naturligt under graviditeten uden nogen effekt på fremtidige graviditeter, virkningerne af hCG injektioner, når du ikke er gravid er ikke kendt. Hvis du ønsker at blive gravid i fremtiden, så tal med din læge, før du begynder hCG injektioner at tabe sig.

 • Tags:

Posts Carousel