Har du putter Hot Sauce på Wings før eller efter du koge dem?

 • In Default
 • April 23
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Har du putter Hot Sauce på Wings før eller efter du koge dem?  Hot wings kan gøres mild til meget varmt. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Hot wings har næsten en kult-lignende følgende. Hot wings har vendt et ugunstigt stillet stykke kylling, vingen, i en amerikansk favorit, findes i mange restauranter fra kyst til kyst. Den oprindelige Buffalo Wing er lavet ved stegning fløjen, og derefter belægning det med en varm sauce. Men nogle kokke slather sauce på vingerne derefter bage dem. Det bare afhænger af dine præferencer og de værktøjer, du har til rådighed.

  Origins

  Den mest udbredte faktum er, at buffalo wings opstod i 1964 på anker bar i Buffalo New York. Det var en familie-ejet virksomhed, og at familien har tre historier om sine egne, ifølge John Harmon, forfatter til "Atlas of Popular Culture i nordøstlige USA" på det centrale Connecticut State University hjemmeside. Den ene er, at hot wings blev skabt af Theresa Bellisimo, da hun forsøgte at fodre sin søn sent en nat. Theresa søn, Dominic, siger, at vingerne blev skabt af hans mor til at fodre flere katolske lånere, der var klar til at spise kød efter en hurtigt. Hendes mand, Frank, siger, at de blev skabt af Theresa, da de fik en stor ordre af rå vinger i fejl, og de havde brug for en måde at sælge dem.


  Forberedelse og madlavning

  Det første skridt i varmt fløj forberedelse begynder med at fjerne spidserne af vingerne og derefter adskille dem ved samlingen ved hjælp af køkken saks. Denne proces giver vingen sin trommestik form. Du kan enten bage disse vinger i en varm ovn indtil de er sprøde og fuldt kogte eller dybt steg dem da de oprindeligt blev udført på Anchor Bar. Når de har en sprød udvendig, slippe dem i en skål med sauce og kaste til pels dem grundigt.


  Making Sauce

  Hot fløj sauce kan være enkle, med kun få ingredienser, eller meget omfattende. For en nem opskrift, skal du blot smelte 3 ounce smør og en hakket hvidløg i en mikrobølgeovn. Hæld smørret mix i en stor skål og tilsæt 1/4 kop varm sauce og 1/2 tsk. af salt. Bland denne sauce grundigt. Du kan også nemt dyppe vingerne i enhver anden form for sauce.


  Servering og spise

  Hot wings er en finger mad traditionelt serveret med en side af selleri og blå ost dressing. Det menes, at Theresa Bellisimo tjent sine vinger med selleri og blue cheese dressing, fordi det er, hvad hun havde på hånden. Denne tradition videreføres i de fleste virksomheder, der tjener hot wings.

 • Tags:

Posts Carousel