Handler ud adfærd i en tre-årig


 • Handler ud adfærd i en tre-årig  Handler ud er normal barn opførsel. Photo Credit Digital Vision. / Digital Vision / Getty Images
 • Mens handler ud adfærd er almindelige i de fleste 3-årige børn, en rolig, hurtig forældrenes reaktion afskrækker negative adfærd. Forebyggelse og forstærkende positiv adfærd er de bedste interventioner; dog periodisk virkende-out er stadig uundgåelig, uanset hvor årvågen moderselskabet. Bliv fortrolig med en række forskellige strategier til at håndtere problematiske toddler adfærd.

  Raserianfald

  En raserianfald opstår, når en voksen sæt begrænser en 3-årige antipatier. Den raserianfald er et udtryk for frustration og vrede, såvel som et middel til at manipulere. Reagere på en barns raserianfald ved at fjerne skarpe eller farlige genstande fra omegnen. Ignorer barnets raserianfald som nogen opmærksomhed, hvad enten det er vrede eller latter, vil kun forstærke denne negative behavior.Once barnet er faldet til ro, så fortæl ham du er stolt af ham for beroligende ned. Empati med, at vi alle nogle gange hører ting, vi ikke kan lide; forklare, at, mens du forstår, han var ked af det, kaster en raserianfald er ikke god opførsel. Over tid, vil dit barn lære at raserianfald er en ineffektiv måde både at styre sine følelser og til at manipulere dig.


  Bidende

  Til et lille barn, bidende er et udtryk for frustration, en måde at kommunikere eller en selvstændig stimulerende vane. Lær dit barn at udtrykke følelser i et andet land end bidende såsom at udtrykke følelser verbalt eller tegne et billede af, hvordan hun føler måde. Se efter tegn dit barn er ved at blive frustrerede og hjælpe ham mærke sine følelser ved at gøre udsagn som: "Det ser ud som om du får gal."


  Hitting

  Frustrerede småbørn lange ud fysisk, fordi de er ineffektive problemløsere; roligere midler til at løse problemer er ikke indlysende for dem. Hvis dit barn slår et andet barn, fjerne offeret fra situationen med det samme. Sætte barnet i en timeout; alene tid vil sandsynligvis hjælpe hende falde til ro. Forældre skal identificere rollemodeller i børns omgivelser, der kunne modellere aggressiv adfærd og arbejde med familien som en enhed til at styre vrede uden fysisk aggression.


  Back-Talk

  En 3-årig barn, der er ved at lære at udtrykke sin uafhængighed ofte beskæftiger sig med back-talk, når han udtrykker uenighed med forældrenes regler. Ignorer back-talk til at styrke din magt over det lille barn; argumenterer med barnet sender en utilsigtet budskab om, at dine grænser er omsætningspapirer. Ros dit barn under øjeblikke, når han følger forældrenes regler og begrænsninger uden back-talk. Dit barn vil med tiden lære, at et positivt svar garners ros, og back-talk er en ineffektiv spild af hans tid.

 • Tags:

Posts Carousel