Halvdelen af ​​forældre til overvægtige børn undervurderer deres vægt

  • In Default
  • May 22
  • 1394 Views
  • 0 comments

Halvdelen af ​​forældre til overvægtige børn undervurderer deres vægt

Af Dennis Thompson
HealthDay Reporter

Mandag februar 3, 2014 (healthday News) - do Halvdelen af ​​forældrene til overvægtige eller fede børn ikke mener, at deres børn har en vægt problem, en ny analyse afslører.

En gennemgang af 69 tidligere undersøgelser vist, at næsten 51 procent af forældre med overvægtige eller fede børn havde en tendens til at undervurdere deres barns overvægt.

"De troede, deres børn var af normal vægt, når deres børns BMI tilkendegivet, at de er enten overvægtige eller fede," siger Dr. Rachel Thornton, en klinisk børnelæge og assisterende professor i pædiatri ved Johns Hopkins School of Medicine.

"I min kliniske praksis, er jeg ikke overrasket over denne konstatering," siger Thornton, som ikke var involveret med studiet. "Forældre har en tendens til at tænke et barn, der er overvægtige, er faktisk normal vægt."

Body mass index (BMI) er en måling af kropsfedt baseret på højde og vægt.

Effekten gik den anden vej så godt, ifølge forskeren Alyssa Lundahl og kolleger ved University of Nebraska. De gennemførte beviserne gennemgang, som blev offentliggjort 3 online februar og i marts print udgave af tidsskriftet Pediatrics den.

En ud af syv forældre til normalvægtige børn i undersøgelserne bekymrede, at deres barn kan være for tynd, fandt forskerne.

Forældre kan have svært ved at vurdere deres barns vægt, fordi fedme blandt børn er blevet så almindeligt, siger forskerne. Mere end en tredjedel af alle børn i USA er overvægtige eller fede, ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

"Forældre oplever andre børn som deres egen, og synes, det er normalt," Thornton sagde. "På den anden side har jeg haft forældre kommer i bekymret for, at deres barn er undervægtige, fordi de er tyndere end de andre børn på legepladsen."

Forældrene også kunne tro deres barn simpelthen har "baby fedt", at de vil vokse, siger Thornton. "De tror, ​​et lille barn, der er lidt buttet vil vokse ud af det, fordi det er bare barnet fedt," sagde hun.

Forskerne fandt, at forældrene var mere tilbøjelige til at undervurdere den overvægtige eller fede status børn i alderen 2 til 5 år, men blev mere præcise i deres evne til at vurdere deres barns vægt som barnet blev ældre.

Problemet er, unge børn med overvægt tendens til at bære de ekstra pounds i ungdomsårene og voksenlivet, siger undersøgelsens forfattere.

Med denne ekstra vægt kommer en øget risiko for hjertesygdom, diabetes, gigt og cancer, ifølge CDC.

Disse resultater viser, at børnelæger nødt til at tage en mere aktiv rolle i rådgivning forældre om deres børns vægt problemer, siger Marlo Mittler, en registreret diætist med børn og unge medicin på Cohen Børns Medical Center i New York, i New Hyde Park.

"Børnelæger skal være mere fast i at sige, 'Dit barn er i problemer. Lad os tage et kig på denne BMI diagram og lokalisere problemet, «Mittler sagde.

Især børnelæger nødt til at begynde at bruge BMI diagrammer oftere at kontrollere et barns vægt, siger Thornton.

"Det er vigtigt for os at bruge disse målinger og ikke blot stole på den måde et barn ser ud, fordi der under forskellige udviklingstrin et barn formodes at have en anden kropsform end en typisk voksen," sagde hun.

Børnelæger bør ikke trække deres slag, når det kommer til fedme blandt børn, siger Thornton. De har brug for at være lige med forældrene om de sundhedsmæssige problemer deres børn vil stå, hvis deres vægt ikke er rettet.

"Børnelæger nødt til at informere forældre til deres børns vægt status, når de er overvægtige," sagde hun. "Generelt er forældrene ser til lægen for at give dem en vurdering af, om deres barns vægt er passende eller ej."

Til gengæld, Mittler sagt, må forældrene være klar til at handle, hvis deres børnelæge advarer dem om et sundhedsproblem.

"Vi skal ikke gøre lyset af det. Vi skal være mere proaktiv, "sagde hun. "Det er aldrig for tidligt at starte. Det er OK at introducere børn til fisk og grillet kylling og salat, ikke kun ting, der er off børnemenuen ligesom mac og ost. "

Flere oplysninger

For mere om fedme blandt børn, besøge amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Posts Carousel