H1N1 pandemisk influenza Hits Gravide kvinder Hard

  • In Default
  • September 2
  • 0 Views
  • 0 comments

H1N1 pandemisk influenza Hits Gravide kvinder Hard

Mandag 24 maj (healthday News) - Gravide kvinder, der får H1N1-pandemien stamme af influenza er i høj risiko for at opleve alvorlige komplikationer for sig selv og deres ufødte barn, en ny undersøgelse fund.

Ifølge rapporten har der ikke været mange data om effekten af ​​romanen H1N1 influenza på gravide kvinder og deres fostre, og hvilke data der findes, er modstridende. I andre pandemi flus - i 1918 og 1957 - var gravide kvinder en høj risiko for at blive indlagt og døende, bemærkede forskerne.

"I overensstemmelse med tidligere pandemier, behøver gravide ikke gøre godt med pandemisk influenza, fordi de har et svar kompromitteret immunforsvar," sagde influenza ekspert Dr. Marc Siegel, en lektor i medicin ved New York University i New York City.

Hertil kommer, at de ikke gør så godt, fordi de mangler immunitet over for disse nye influenza stammer. "Så, hvis du lægger sammen, at de ikke har den immunrespons, som du gerne vil, plus de ikke har tidligere immunitet, det er en dårlig kombination," sagde han.

Rapporten offentliggøres i maj 24 spørgsmålet om Archives of Internal Medicine.

For undersøgelsen, en gruppe under ledelse af Dr. Andrew C. Miller, i den State University of New York Downstate Medical Center og Kings County Hospital Center i Brooklyn, så på data på 18 gravide kvinder med H1N1 influenza indlagt på hospitaler mellem den 18. maj, 2009 og 24 juni 2009.

Disse kvinder blev sammenlignet med gravide kvinder, som havde de 1918 og 1957 pandemisk influenza stammer.

Alle kvinderne i den aktuelle undersøgelse blev startet på antivirale lægemiddel oseltamivir (Tamiflu), når de blev indlagt på hospitalet, bemærkede forskerne.

Blandt disse kvinder blev tre indlagt på intensivafdelingen. Desuden syv kvinder fødte mens de var på hospitalet - seks tidligt.

Af de seks tidlige fødsler, fem nyfødte havde føtal distress syndrome, der indebærer en betydelig sænkning af fostrets hjertefrekvens, og fire blev leveret af akut kejsersnit. Og mens der ikke medfødte fødselsdefekter blev set, døde to spædbørn, ifølge rapporten.

"Små data er tilgængelige med hensyn til føtale resultater og dødeligheden blandt H1N1-inficerede mødre," forskerne skrev. "Af de 18 patienter i denne serie, en havde en spontan abort og en døde postnatalt fra komplikationer af ekstrem præmaturitet og sepsis," siger de. "H1N1 udgør en alvorlig sundhedstrussel for gravide patienter."

Denne gruppe kvinder reagerede på nye H1N1 på samme måde gravide kvinder reagerede på anden pandemi flus, sagde Siegel. "Der er en høj grad af komplikationer, der er en høj rate af tidlig sigt levering, er der en høj grad af dødsfald i fostre Det er alt forudsigeligt," sagde han.

"Dette illustrerer vigtigheden af ​​influenza vaccine i graviditeten," Siegel tilføjet.

Fremadrettet betyder Siegel ikke forvente at se en massiv gentagelse af H1N1 influenza. I denne sæsons influenzavaccine vil H1N1-pandemien stammen være en af ​​komponenterne i skud, bemærkede han.

Flere oplysninger

For mere information om H1N1 influenza, besøge Flu.gov.

KILDER: Marc Siegel, MD, lektor, medicin, New York University, New York; 24 maj 2010, Archives of Internal Medicine

Sidst opdateret: 24 maj 2010

Posts Carousel