Gruppe B Strep Side Effects


 • Gruppe B Strep Side Effects  En urinvejsinfektion er en bivirkning af gruppe B Strep. Photo Credit urinal billede ved sk_design fra Fotolia.com
 • Gruppe B-Streptococcus (GBS) er en almindelig type af bakterier, der findes i den nedre tarm af alle sunde voksne. Normalt vil tilstedeværelsen af ​​bakterierne i kroppen ikke anledning til problemer; men der er tilfælde af bakterierne invaderer kroppen og forårsager alvorlige infektioner. Ifølge direktører for Sundhedsfremme og Uddannelse, GBS inficerer 18.000 mennesker i USA årligt. GBS er også årsag til sygdom hos 8.000 nyfødte hvert år i USA. Adskillige bivirkninger opstår fra GBS sygdom, som omfatter urinvejsinfektioner, infektioner i blodet, meningitis og lungebetændelse.


  Urinvejsinfektion

  En urinvejsinfektion er en bivirkning af gruppe B Strep. Det er en infektion, der omfatter organer som nyrer, urinveje blærer og andre organer, der indsamler, lagre og frigive urinen fra kroppen. Det er forårsaget af bakterier, der kommer ind i urinrøret og rejser til blæren og nyrerne. Personer med en urinvejsinfektion bør konsultere deres læge så rette medicin såsom antibiotika kan ordineres til at fjerne bakterier.


  Infektioner i blodet

  Infektioner i blodet, eller almindeligvis kaldet sepsis, er en alvorlig infektion, der udvikler sig, når kroppens immunsystem forsøger at fjerne de bakterier, der findes i kroppen. Infektion kan spredes hurtigt i hele kroppen og til vitale organer. Ifølge MayoClinic.com, dem, der er i fare, er babyer og ældre personer med medicinske sygdomme. Sepsis bør behandles på hospitalet med intravenøs væske og antibiotika til at bekæmpe infektioner og forbedre tilstanden.


  Meningitis

  Meningitis er betændelse i membraner, der omgiver hjernen eller rygmarven. Ifølge MayoClinic.com, meningitis er en livstruende tilstand, når venstre ubehandlet grund af øget spredning af infektion i centralnervesystemet. Symptomerne er alvorlige hovedpine, pludselig høj feber og manglende evne til at bøje halsen på grund af halsen muskelstivhed. Høj eksponering over for infektioner og immunsystemet problemer kan øge risikoen for meningitis. Så snart nogen i familien har oplevet symptomer på meningitis, straks kontakte lægen for tidlig behandling for at forhindre livstruende tilstande.


  Lungebetændelse

  Lungebetændelse er en infektion af en eller begge lunger. I bakteriel lungebetændelse, får lungerne betændte som en reaktion på bakteriel invasion, mens kroppen forsøger at bekæmpe infektioner. Lungebetændelse kan være meget alvorlige, fordi det påvirker kroppens evne til at blande sig i udveksling af kuldioxid og ilt i kroppen. Dette kan medføre åndenød, brystsmerter og feber. Antibiotika gives til behandling af lungebetændelse efter dyrkning og følsomhed af bakterierne er bekræftet. MayoClinic.com foreslår, forhindrer lungebetændelse er altid muligt ved vaccination og ved at praktisere forebyggende foranstaltninger, herunder håndvask, undgå rygning, spise ordentligt og motion.


  Mor og barn Transmission

  Ifølge den amerikanske Kongres Obstetrikere og Gynækologer, er GBS findes i 10 til 30 procent af gravide kvinder, og disse bakterier kan blive videregivet til en baby under veer og fødsel. GBS infektion kan også forårsage alvorlige sygdomme hos nyfødte. Det er vigtigt for moderen at informere sundhed praktiserende læge under fødsel, hvis hun har GBS.

 • Tags:

Posts Carousel