Group Exercise instruktør Certificering

 • In Default
 • January 4
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Group Exercise instruktør Certificering  Gruppe øvelse instruktører er ledere og rollemodeller. Photo Credit IT Lager / Polka Dot / Getty Images
 • Der er intet mere bemyndigelse end at stå før et rum fuld af mennesker, og have dem reagere på din hver kommando med fejlfri præcision. Især når bevægelsen er drevet af god musik og høj energi. Mens de gør det ser ubesværet, er den bedste gruppe øvelse instruktører højt uddannede og dedikerede fagfolk, der tilbringer timer forbereder for dig at have en god træning oplevelse. Det hele starter med certificering.

  Typer af Group Exercise Certificering

  Med sin oprindelse i dans aerobic, er holdtræning vokset til at omfatte en bred vifte af formater. Fra kickboxing til hip-hop til cykling, fortsætter industrien til at udvikle sig. Men musikken er stadig den drivende kraft og kulisse, og motion videnskab er det grundlag, som sikre og udfordrende dine bevægelser er konstrueret. Selv om det er muligt at blive certificeret efter og begynde at undervise et bestemt format, at få jordet med en grundlæggende gruppe øvelse kursus vil udstyre dig til at vokse professionelt og undervise med succes.


  Certificering Programmer

  Der er mange programmer til rådighed, som vil give dig et dokument, der siger, at du er certificeret, men ikke alle er skabt lige. Omkostninger spænder fra under $ 100,00 opad på $ 600,00 fra 2010, og selvfølgelig varighed varierer fra den ene dag til seks uger. Der er selv-uddannelser, on-line programmer, college akkrediterede programmer og weekend workshops. Valg af den bedste program til dig, afhænger af din uddannelsesmæssige baggrund, færdigheder og erfaring.


  Grundlæggende videnskab

  Ikke alle instruktører har et solidt fundament i motion videnskab, men dem, der gør er bedre i stand til at undervise sikkert og effektivt. En god certificeringsprogram lærer motion fysiologi, anatomi, kinesiologi og ernæring. Som fitness professionel, forventer gruppe øvelse studerende dig at være vidende og vil bede din rådgive om fitness og ernæring. At have en stærk håndtag på videnskab fundamentals opbygger tillid og troværdighed med dine elever og skille dig ud professionelt.


  Musik og cuing

  Ny forskning ledet af Ohio State University klinisk psykolog Charles Emery afslørede stærke bånd mellem udøver musik og forbedret hjernefunktion, hvilket kan forklare, hvorfor musikken er forblevet en vigtig del af gruppen motion. Et fejlfrit undervist klassen tager praksis, erfaring og en evne til musikalsk fortolkning. Dygtige instruktører ved nøjagtigt som slog de er på i en 32-count sekvens og præcist som slog for at søge det næste træk. Der er industristandarder for musik hastighed for forskellige formater og niveauer af klasser. En god certificeringsprogram vil behandle musikalitet og give lab tid til kompetenceudvikling. Selvstudium og online programmer er af natur ikke kan give guidede lab instruktion.


  Sikkerhed og forebyggelse af personskader

  Veluddannede instruktører sætter sikkerheden først og er opmærksomme på usikre øvelser, korrekt krop tilpasning og sikker øvelse teknik og udførelse. En instruktør ikke blot fører klassen, men modeller, underviser og korrigerer. Certificering programmer værd at deres salt vil uddanne dig til at genkende og fejlfinding af problemer såsom overbelastningsskader, smerter, mens de udfører en øvelse og muskel ubalancer, der fører til dårlig udførelse.


  Continuning Uddannelse og faglig udvikling

  De fleste holdtræning certificering programmer kræver, at du være certificeret i voksen CPR før de udsteder dit certifikat. Næsten alle certificeringer skal fornyes hvert andet år, og kræver et bestemt antal videreuddannelse kreditter. Fitness branchen byder på mange muligheder for faglig vækst og avancement til instruktører, der udviser en vidende og professionelt image. Starter ud på højre fod ved at tilmelde dig i en god certificeringsprogram kan føre til en sjov og givende karriere i fitness.

 • Tags:

Posts Carousel