Gravid Med Paræstesi Feet

 • In Default
 • March 30
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Gravid Med Paræstesi Feet  Restless legs syndrome kan være årsagen til dine snurrende fødder. Photo Credit Polka Dot Images / Polka Dot / Getty Images
 • Bare i tilfælde af søvnløshed, morgenkvalme og træthed ikke var nok, graviditet forårsager undertiden også prikken, rastløse fødder. Dine ben symptomer opstår for en række årsager, alle relateret til din graviditet hormoner og dine skiftende krop. Mens prikkende fødder er sjældent et alvorligt problem, de er ofte en alvorlig gene, der forstyrrer din komfort niveau. Forståelse af årsagen til dine snurrende fødder hjælper dig bedre at forebygge og behandle den betingelse --- hvilket betyder en mindre graviditet symptom at bekymre sig om.

  Dårlig cirkulation

  Din voksende livmoder parret med vægt og heft af dit barn inde i livmoderen ofte resulterer i pres på de forskellige vener og arterier i kroppen. Resultatet er generelt dårlig cirkulation, hvilket fører til hævelse og snurren "pinde og nåle" i dine fødder. Dette problem er mest sandsynligt, at påvirke dig, når du forbliver i en position i en længere periode, som sidder på et fly eller stående til dit job.


  Restless Legs Syndrome

  Restless ben syndrom kan hjemsøge nogen, men det er særligt almindeligt for gravide kvinder. Mens den faktiske sammenhæng mellem RLS og graviditet er uklart fra 2011, i henhold til BabyCenter hjemmeside, er RLS diagnosticeret som en prikkende, kravle fornemmelse i benene, der stopper midlertidigt, når du flytter dine ben rundt. RLS er ofte parret med søvnløshed, hvilket gør det vanskeligt for dig at fange kvalitet shuteye under din graviditet. RLS behandles med receptpligtig medicin, men disse stoffer er ikke altid egnet til gravide kvinder.


  Forebyggelse

  Hvis dine prikken fødder er resultatet af dårlig cirkulation, er det vigtigt, at du holder bevægelse. Sikring af, at blodet fortsætter med at pumpe til dine ben er med til at forbedre cirkulation og mindske virkningerne af din voksende mave. Hvis du skal forblive i den samme position i længere tid, kan kompressionsstrømper bidrage til at forbedre cirkulation.

  Hvis dine prikken fødder er knyttet til RLS, er det vigtigt, at du undgår koffein før sengetid, da nydelsesmiddel forværrer symptomerne. Udøver tæt på sengen hjælper med at lindre den fornemmelse at bevæge sig, som vil et varmt bad eller en blid massage. Få din læges godkendelse for eventuelle motion planer under graviditeten.


  Behandling

  Når prikken begynder, er det nyttigt at ændre din position til at se, om det stopper sensation. Nå ned og give dine ankler, fødder og kalve en hurtig massage hjælper også til at lindre prikken. Hvis snurren fortsætter med at genere dig, bringe det op på din næste prænatal udnævnelse. I nogle tilfælde er det nødvendigt graviditet-safe medicin til at forbedre cirkulation eller berolige uro i benene, indtil din graviditet ender og snurrende fornemmelser gå væk.

 • Tags:

Posts Carousel