Gør dit eget Duftende Hand Scrubs for en Teen Party


 • Gør dit eget Duftende Hand Scrubs for en Teen Party  Den friske duft af en hjemmelavet scrub styrker og revitaliserer huden. Photo Credit Pixland / Pixland / Getty Images
 • Spring splurge af high-end økologiske scrubs og brygge en duftende, hånd scrub, der er sikker at være en teenager fest hit. Grundlæggende hånd scrub opskrifter alle starter med 1 kop sukker og ½ kop olie, med tilføjelsesprogrammer, der spænder fra eksotiske infused olie til pantry hæfteklammer, afhængigt af dine præferencer og budget. Inddrag din teenager i processen med at udvælge og blande varianter og ingredienser til sine venner, eller fastsat en buffet tabel af valgmuligheder for teenagere til at skabe deres egne unikke scrubs.

  Frugt Scrubs

  Opret en energigivende citrus scrub til dine teenage gæster ved at starte med dit grundlæggende blanding af enten hvidt sukker eller råsukker, og en olie, såsom olivenolie eller kokosolie eller jojobaolie. For dine citrus add-ins, overveje små mængder af appelsin, grapefrugt, citron eller limesaft og tilføje ekstra duft, med et par dråber af en citrus æterisk olie. Andre valgfrie tilføjelser omfatter honning, aloe vera og E-vitamin olie. For en frisk sommer duft, vælge en jordbær krat i stedet, ved at tilsætte 20 dråber jordbær duft olie, sammen med en spiseskefuld jordbær frø til at fuldføre sommerlige part favor.


  Te Scrubs

  Hvorvidt dine teenagere er te-entusiaster, vil de sætte pris på den forfriskende dufte af grøn te, citron te eller vanilje chai tilføjet til deres scrubs. Til din grundlæggende scrub opskrift, tilsæt ¼ kop afkølet grøn te. Spoon i yderligere sukker til blandingen, som det er nødvendigt, for at absorbere den ekstra væske. Som et alternativ, springe den flydende te og tilføje flere spiseskefulde løs, teblade, såsom citron eller chai. Afhængig af te smag, overveje tilføjelser såsom honning, kanel, muskatnød eller citronskal.


  Naturlægemidler Scrubs

  Er dine teenagere føler stresset? Opret en urte blandet krat til at slappe af dig og dine teenage gæster. Duften af ​​lavendel, mynte eller kamille vil give en illusion af en beroligende mini-ferie. Til en forfriskende woodsy twist, overveje at tilføje en traditionel krydrede urt ligesom timian eller rosmarin. Starte med din grundlæggende blanding af to dele sukker til en del olie, og prøv en sød mandel olie for en interessant undertone. Tilføj et par dråber vitamin E olie, og eksperimentere med et udvalg af de tørrede urter eller knuste blomsterblade af dit valg.


  Overvejelser

  Før du vælger en opskrift, så spørg dine gæster om allergi eller overfølsomhed på eventuelle fødevarer eller frugtfarve. Hvis du hoster din teenager fest ud af døre på verandaen i fuld sommeren eller i det tidlige efterår, undgå søde frugt scrubs, der vil tiltrække bier. Forlænge holdbarheden af ​​sukker scrubs ved at tilføje et par dråber vitamin E olie. For langtidsopbevaring, overveje pint-størrelse jelly krukker eller 4-ounce klar plast krukker fra et håndværk butik.

 • Tags:

Posts Carousel