Gode ​​Looks kan hjælpe jord Interview - til mænd

  • In Default
  • August 4
  • 4 Views
  • 0 comments

Gode ​​Looks kan hjælpe jord Interview - til mænd

Af Julia VanTine
HealthDay Reporter

Fredag ​​3 December (healthday News) - Mens flotte mænd finder det lettere at lande en jobsamtale, attraktive kvinder kan være en ulempe, viser en ny undersøgelse fra Israel antyder.

Genoptager der omfattede billeder af smukke mænd var dobbelt så tilbøjelige til at generere anmodninger om et interview, undersøgelsen fundet. Men genoptages fra kvinder, der inkluderede billeder var op til 30 procent mindre sandsynlighed for at få et svar, uanset om kvinderne var attraktive.

At gode udseende kvinder blev forbigået til samtale "var overraskende," siger lederen af ​​undersøgelsen Bradley Ruffle, en økonomi forsker og underviser ved Ben-Gurion Universitetet i Negev. Konstateringen modsiger en betydelig mængde forskning, der viser, at gode udseende folk typisk betragtes som smartere, venligere og mere talentfulde end dem, der er mindre attraktive, sagde han.

Men Daniel S. Hamermesh, professor i økonomi ved University of Texas i Austin, "var ikke helt overrasket," at bemærke, at andre undersøgelser, herunder en af ​​hans eget, har fundet skønhed en forpligtelse på arbejdspladsen. "Jeg kalder dette den" Bimbo Effect, "sagde Hamermesh, betragtes som en autoritet på sammenhængen mellem skønhed og på arbejdsmarkedet.

Den aktuelle undersøgelse vises online på Social Science Research Network.

I Israel, job jægere har mulighed for, herunder et headshot med deres genoptages, mens der er sædvane i mange europæiske lande, men tabu i USA, sagde Flæsekanter. Det gjorde Israel den ideelle forsøgsområde for sin forskning, sagde han.

At afgøre, om et job kandidat udseende påvirker sandsynligheden for landing et interview, Ruffle og en kollega sendt 5312 næsten identiske genoptages, i par, som reaktion på 2656 annonceret jobåbninger i 10 forskellige områder. Et CV inkluderet et billede af en attraktiv mand eller kvinde, eller en almindelig mand eller kvinde; den anden havde ingen foto. Næsten 400 arbejdsgivere (14,5 procent) svarede.

De genoptager af gode udseende mænd fik en 20 procent svarprocent, sammenlignet med en 14 procent respons for mænd uden foto og 9 procent for CV'er fra plain udseende mænd, undersøgelsen fundet. Men blandt kvinder, genoptages uden billeder fik den højeste respons - 22 procent højere end fra almindelig kvinder og 30 procent højere end dem fra attraktive kvinder.

Den tilsyneladende fordomme mod attraktive kvinder afhang af typen af ​​arbejdsgiver, der gennemgik genoptages, siger Flæsekanter. Vikarbureauer kaldet smukke kvinder så ofte som almindelige dem, og kun lidt mindre end kvinder, der ikke indeholder et foto. Men når de genoptager blev screenet direkte af selskabet, hvor kandidaten kan arbejde, de fra attraktive kvinder fik halvdelen svaret fra dem fra enten almindelig kvinder eller kvinder, der ikke indeholder billeder.

Hypoteser, at menneskelige ressourcer afdelinger er bemandet det meste af kvinder, der føler sig jaloux på attraktive kvinder på arbejdspladsen, forskerne kaldte hver enkelt virksomhed for at tale med den person, der havde gennemgået genoptages. I denne post-undersøgelse undersøgelse, fandt de, at 24 ud af 25 var kvinder.

Forskerne har også lært, at CV-sorterværk tendens til at være ung og single, "kvaliteter, der er mere tilbøjelige til at være forbundet med jalousi," siger Flæsekanter.

Hamermesh ikke var overbevist af hypotesen, at bemærke, at de kvinder, der forsøger at fylde den åbne position var usandsynligt at arbejde i samme afdeling som sagsøgeren, attraktiv eller ej. "Forskerne var ikke i stand til virkelig at teste dette. Det var bare en interessant hypotese, "sagde han.

Det er rigtigt, at i de fleste tidligere undersøgelser af arbejdsmarkedet udfald, er attraktive kvinder kommer ud på toppen, sagde han. "Men andre undersøgelser har fundet bevis for Bimbo Effect," sagde han.

I en undersøgelse fra 1998, Hamermesh og medforfatter Jeff Biddle fandt, at gode udseende forbedres sandsynligheden for, at en mandlig advokat ville gøre partner tidligt, men reducerede at sandsynligheden for de mest attraktive kvinder.

Mens attraktive kvinder fik færre tilbagekald, dem, der gør det til interviewet fase stadig kan lande jobbet, siger undersøgelsen. Genoptage-screener måske ikke intervieweren, og selv om de er en og samme, "Pretty Woman" Bias kan blegne i løbet af en ansigt-til-ansigt interview.

Alligevel "kvinder er bedre stillet ikke inklusive et billede med deres genoptages," siger Flæsekanter.

Flere oplysninger

WomensHealth.gov har mere om kropsbillede.

KILDER: Bradley Ruffle, økonomi forsker og underviser, Ben-Gurion Universitetet i Negev, Israel; Daniel S. Hamermesh, Edward Everett Hale Centennial Professor of Economics, University of Texas i Austin; Social Science Research Network

Sidst opdateret: 3 dec 2010

Posts Carousel