Gode ​​Carbs til vægttab

 • In Default
 • August 10
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Gode ​​Carbs til vægttab  Vægttab kommer fra en afbalanceret kost. Photo Credit Goodshoot / Goodshoot / Getty Images
 • På trods af hvad du måske har hørt, ikke alle kulhydrater eller kulhydrater, er dårlige. Itâ € ™ s rigtigt, at kulhydrater kan findes i forarbejdede fødevarer mangler ernæringsmæssige fordele. Kulhydrater er også findes naturligt i næringsrige fødevarer såsom frugt, grøntsager, mejeriprodukter, bønner og korn. Gode ​​kulhydrater fra disse næringsrige fødevarer give værdifulde vitaminer og mineraler, og udgør grundlaget for en afbalanceret vægttab plan.

  Korn  Gode ​​Carbs til vægttab  Fuldkornsbrød. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

  Vælg fuldkorn i stedet for stærkt forarbejdede kerner. Behandling af korn fjerner mange af de gavnlige næringsstoffer i kornet. Fuldkorn er minimalt forarbejdet og har flere af de naturligt forekommende næringsstoffer, hvilket gør dem et bedre valg for generelle sundhed. Den fiber i fuldkorn bidrager til følelsen af ​​oppustethed mellem måltiderne, som kan hjælpe med vægttab. At afgøre, om et produkt indeholder fuldkorn, kigge efter ordet "hele" - såsom hele hvede - på listen produktets ingredienser.


  Grøntsager  Gode ​​Carbs til vægttab  Friske grøntsager. Photo Credit Viktor Fischer / iStock / Getty Images

  Alle grøntsager indeholder nogle kulhydrater. Stivelsesholdige grøntsager, såsom kartofler, majs og ærter, have så mange kulhydrater per servering som korn, eller cirka 15 gram per portion. Ikke-stivelsesholdige grøntsager, som navnet antyder, har færre gram kulhydrater end stivelsesholdige grøntsager, med 5 gram per portion. Både stivelsesholdige og ikke-stivelsesholdige grøntsager giver værdifulde vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre. Grøntsager er lav i kalorier, og når stedet for højere kalorieindhold fødevarer, kan bidrage til vægttab.


  Frugt  Gode ​​Carbs til vægttab  Frisk frugt har en masse vitaminer. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

  Frugt er næringsrige kilder til kulhydrater, der er rige på vitaminer, mineraler og antioxidanter. Frugter har cirka 15 gram kulhydrater pr servering. Frisk og frossen frugt er at foretrække valg til vægttab, fordi de ikke indeholder tilsat sukker, der findes i dåse frugt eller frugtsaft.


  Bønner  Gode ​​Carbs til vægttab  Assorterede bønner. Photo Credit Brand X Pictures / Stockbyte / Getty Images

  Det høje indhold af næringsstoffer i bønner og ærter klassificerer dem som både en grøntsag og protein mad, i henhold til de kostråd for amerikanerne. Bønner har 15 gram kulhydrater pr servering og er fremragende kilder til zink, kalium og fiber. Bønner gøre en god no-fedt vegetariske proteinkilde og kan inkorporeres i en række forskellige retter.


  Low-Fat Dairy  Gode ​​Carbs til vægttab  Fedtfattig mejeri tilbyder kalcium og protein. Photo Credit Eising / Photodisc / Getty Images

  Mejeriprodukter, herunder mælk, yoghurt og ost, giver calcium, kalium, protein og kulhydrater. En servering af mejeri har 15 gram kulhydrater, så mange som korn og stivelsesholdige grøntsager. Fedtfattig mejeri har samme mængde kulhydrater som fuldfed mejeriprodukter, men færre kalorier og fedt per portion, hvilket gør det et bedre valg for vægttab.

 • Tags:

Posts Carousel