Gode ​​appetitvækkere til store skarer

 • In Default
 • September 10
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Gode ​​appetitvækkere til store skarer  Dip fungerer godt for større folkemængder. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Forretter tilskynde sammenblanding blandt gruppen, hvilket gør dem ideelle til en festlig stemning. Når du er madlavning for en stor gruppe, skal du vælge forretter, der er let at gøre i store mængder. De finger fødevarer bør også holde mindst en time sidder, da det kan tage et stykke tid for alle dine gæster til at gøre det gennem maden linje.

  Mini Taco Cups

  En miniatureudgave af en taco er nemt for gæsterne at få fat i. Forsamlingen også er enkel, så du kan skabe flere af de taco cups hurtigt. Den hurtigste måde at gøre dette appetitvækker er at bruge skålformede tortilla chips som basen. Rør sammen to dåser af refried bønner og £ 1 af kogt hakket oksekød. Placer en lille scoop af blandingen i hver tortilla chip. Top kød og bønner med dit valg af taco toppings, såsom revet ost, salsa, creme fraiche, guacamole, grønne løg, tomater og sorte oliven. En anden mulighed er at bage taco kopper ved at placere wonton indpakningsmaterialet i kopper en smurt mini cupcake pan. Tryk på indpakninger ned for at skabe en kop og fyld med oksekød blandingen bønne og jord. En anden mulighed fyldning ituskårne kylling og salsa. Top med revet ost og bages og 350 grader F for fem til 10 minutter til at gøre skaller sprød. Pynt med taco toppings.


  Dips

  Både varme og kolde dips er nemme at masseproducere for større grunde. Gæsterne kan øse op af deres foretrukne dips og snacks til dip, som de blander sig. En medley af guacamole, salsa og bønner dip tilføjer en mexicansk flair til appetitvækker bordet. Lav din egen eller købe færdiglavede dips. Spinat og Artiskok dip er en populær mulighed, at par godt med chips, kiks og grøntsager. Hummus også er en alsidig dip, der smager godt med en bred vifte af dypning ingredienser.


  Ost

  Ost er en anden klassiker mulighed som finger mad til store grupper. Vælg en række forskellige ostetyper, fra svært at bløde oste. Smøreoste og ost bolde arbejder også godt for appetitvækker kursus. Skær osten i pæne skiver, eller lad gæsterne skære deres egen ost fra større bidder. Serveres små stykker brød eller kiks sammen med osten. En frugt plade fungerer også godt at supplere ost forretter. Æbler og pærer i særdeleshed gå godt med ost.


  Tortilla Wrap Bites

  Sandwich wraps tilbyde et alternativ til den traditionelle brød-baserede sandwich. Fyldningerne gå inde en tortilla, som er viklet ind i et rør form. I stedet for at tjene hele wraps, skære wraps i 1-tommer skiver for individuel, appetitvækker-størrelse portioner. Start med en spredning, der hjælper med at holde wrap bider sammen. Flavored flødeost eller hummus fungerer godt. Top spredning med dit valg af fyld. Idéer omfatter hakket broccoli, ituskårne gulerødder, hakkede peberfrugter, frisk basilikum, kapers, skiver oliven, revet ost og kalkun. Rul den fyldte tortilla stramt og skive.

 • Tags:

Posts Carousel