God Cardio til Brydere

 • In Default
 • April 12
 • 4 Views
 • 0 comments

 • God Cardio til Brydere  Brydning er en udfordrende sport kræver et højt niveau af konditionering. Photo Credit Jeff Randall / Digital Vision / Getty Images
 • Wrestling er en eksplosiv sport, hvor anaerobe fitness er afgørende. Lunge magt en lang distance runner vil ikke hjælpe meget i en brydekamp, ​​og så bryderne bør fokusere på kortere, intense former for hjerte-kar-træning, der afspejler de udfordringer, som sporten. Som med alle former for motion, indføre nye cardio træningsmetoder gradvist for at minimere risikoen for skader.

  Jump Rope

  Selvom hoppe reb er normalt forbundet med boksning, det er også en effektiv cardio øvelse egnet til brydere. Hoppe reb udvikler øje-hånd-fod koordination, smidighed, ankel styrke og kondition. For at få mest fra din sjippetov træning, udføre intervaller. Sjippetov så hurtigt som du kan i 60 sekunder og derefter hvile 30 til 60 sekunder. Gentag for 10 sæt. Eksperimentere med forskellige sjippetov stilarter, herunder knæ-lift sprints og dobbelt unders. En dobbelt under indebærer to reb omgange pr enkelt spring. Begge disse metoder vil øge intensiteten af ​​din træning betydeligt.


  Forhammer Swinging

  Swinging en forhammer er en usædvanlig, men effektiv total-krop cardio træning. Placer en gammel SUV dæk på gulvet og derefter ramte den så hårdt, som du kan med en 8- til 14-lb. forhammer. Grip hammeren så stramt som du kan og svinge hammeren i alternative skuldre til at arbejde begge sider af kroppen lige. Svinge hammeren for to til tre minutter, hvile et minut og gentag. Udfør 3-5 sæt. Bær arbejdshandsker for at undgå at få vabler på hænderne. Hvis du ikke har en gammel SUV-dæk, kan du svinge din hammer i en sandkasse, et plaster på snavs eller en træstub.


  Hill Sprints

  Hill sprints er en lettilgængelig cardio træning, der også styrker dine ben. Jog i et par minutter, indtil du finder en passende bakke. Ideelt bakken bør være omkring 40 til 60 yards lang og moderat stejle. Kør op ad bakken på trekvart tempo og derefter gå tilbage til begyndelsen. Hvile et øjeblik og derefter gentage, men øge dit tempo lidt. Fortsæt med at køre op og gå ned din bakke, øger dit tempo hver rep. Efter fem eller deromkring reps, bør du køre på fuld hastighed. Fuldføre omkring 10 reps i alt. Jog i et par minutter for at køle ned og derefter strække dine ben muskler. Du kan også udføre bakke sprints på et løbebånd.


  Vægtet Sled Trække

  En vægtet slæde er et træningsredskab populært med atleter. Sædvanligvis fremstillet af metal, kan en vægtet slæde trækkes i en række forskellige måder at målrette forskellige benmuskler. Gå baglæns fokuserer indsatsen på forsiden af ​​lårene, gå frem arbejder bagsiden af ​​lårene og gå sidelæns arbejder dine indre og ydre lår. Træk slæden for distance eller tid. Du kan også trække en vægtet slæde op ad bakke eller udføre sprints for en krævende ben og cardio træning.


  Barbell Complex

  En kompleks er en række øvelser, der udføres tilbage til tilbage uden nogen pauser og ved hjælp af den samme uddannelse implementere og vægt i hele. Komplekser udvikle anaerob konditionering og muskulær udholdenhed. Når en sådan kompleks omfatter handlinger dødløft, stive-legged dødløft, bøjede-over rækker, magt renser, forreste squats, overhead presser og ryg squats. Komplet fem reps af hver øvelse efter tur at udgøre 35 gentagelser. Hvile et øjeblik og derefter gentage. Du kan lave dine egne komplekser baseret på din viden om motion og dine personlige præferencer. Det vigtigste punkt at huske er, at det hårdeste øvelse i komplekset vil diktere din rep tæller.

 • Tags:

Posts Carousel