Glykæmisk indeks for Korn


 • Glykæmisk indeks for Korn  Normalt, jo mere du behandler korn, jo højere deres GI score. Photo Credit Hemera Technologies / Photos.com / Getty Images
 • De fleste fødevarer, der indeholder kulhydrater har en rang på det glykæmiske indeks eller GI. Lave glykæmisk-indeks fødevarer har snesevis af mindre end 55, mens moderate fødevarer hastighed 55 til 70. Disse fødevarer er ofte minimalt forarbejdet og holde dit blodsukker stabilt. High-GI fødevarer har et indeks over 70, og er som regel dem, du ønsker at undgå, fordi de kan spike dit blodsukker hurtigt. Kerner i deres naturlige tilstand er lavt på skalaen. Men når theyâ € ™ re behandlet, kan deres score hurtigt bølge.

  Plain Grains

  Ligegyldigt hvilken type af korn du starter med under tilberedningen, theyâ € ™ re alle lavt på skalaen. Hel-hvede kerner hastighed på ca 30. rugkerner er omtrent det samme. Boghvede falder på 49, selv om boghvede gryn har en rang af blot 45. Tilføjelse afrundet byg til suppe eller nyde den som en varme side skal hjælpe med at holde dit blodsukker niveau i et stykke tid, fordi den har en meget lav GI på kun 28. Du kan nyde bulgur hvede på samme måde, selv om dens placering er lidt højere ved 48.


  Brødprodukter

  At almindelig hvid bagel kan være din sædvanlige gå-til mad i morgen, men du måske ønsker at tænke igen. Det har en glykæmisk indeks på 72. I stedet afhente et brød af grove korn-baserede byg brød, som har en score på mindre end 40. Rye eller pumpernickel brød intervaller 41-55 på GI. Hvedebrød er i midten af ​​indekset. Groft hvedebrød er ved 52, mens krakket hvedebrød har en rang af 58; flerkornsbrød falder midt i mellem de to. Glutenfri, hvide og ris brød er ofte højt på skalaen, med indeks ratings af 69-80.


  Koldt og varmt Korn

  Bran-baserede kolde korn spænder fra omkring 30 til 51 om det glykæmiske indeks, hvilket gør dem ideelle fødevarer til stabilisering dit blodsukker. Undgå de fleste flager, ris chips og overtrukket med sukker korn. De har normalt en GI på mindst 70. Hvis youâ € ™ re mere af en hot-korn person vælger hurtige havre, hvilket rang på omkring 55. Valsede-havre grød har et glykæmisk indeks på omkring 50. Øjeblikkelig havregryn har en score så højt som 83.


  Andre Grain Foods

  Nogle typer af hvide pasta rang så højt som 58, men hele måltid pasta kan være så lav som 32. Eller hvis youâ € ™ re at gøre ris, plukke brune ris over hvide - en forskel på 50 vs. 89 på skalaen, henholdsvis . Eller vælg parboiled eller omdannet ris. Denne type ris synes hvid, men det er presset-dampet under behandlingen for at gøre den mørke ydre avner fald. Youâ € ™ re tilbage med en næringsstof-tætte type ris, der satser kun 38 på indekset. Selvom teknisk et frø, ikke en kornet, quinoa er en lav-GI mad, du kan nyde som en dampende side. Quinoaâ € ™ s score er 53 på indekset.

 • Tags:

Posts Carousel