Glykæmisk indeks for Kipper Snacks

 • In Default
 • April 23
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Glykæmisk indeks for Kipper Snacks  Kipper snacks har ingen kulhydrater. Photo Credit Hemera Technologies / Photos.com / Getty Images
 • Det glykæmiske indeks bruges til at rangere effekten kulhydrater har på blodsukkerniveauet i kroppen. Derfor fødevarer såsom kød, fisk og kipper snacks, som ikke har nogen kulhydrater, har ingen målelig glykæmisk indeks. Det gør kipper snacks et godt valg for folk, der er bekymrede over hurtige ændringer i deres blodsukkerniveau.


  Definition

  Kippers er hele sild, der er blevet opdelt langs deres længde, renset, saltet og koldt røget. Kipper snacks refererer til kippers der er blevet forkogte og kan spises direkte fra dåsen eller pakke. Ifølge Websters Online Ordbog, virkelig ingen ved, hvor kippers opstod, men de er blevet en populær Morgenmad element i Det Forenede Kongerige. I USA, kippers er mindre populære og mindre kendt. De sælges oftest som dåse kipper snacks eller i krukker i afsnittet købmandsforretninger køleskab.


  Forklaring

  Kipper snacks ikke registrere på det glykæmiske indeks, fordi de ikke indeholder kulhydrater. MayoClinic.com forklarer, at det glykæmiske indeks bruges til at klassificere en kulhydrat-holdige fødevarer potentiale til at hæve blodsukkeret i kroppen. Sukkerholdige fødevarer med et højt glykæmisk indeks bedømmelse vil ophøje blodsukkerniveauer hurtigere end fødevarer med et lavere glykæmisk indeks, såsom høj-fiber, fuldkorn fødevarer. Indekset kan være nyttigt for folk, såsom diabetikere, der har brug for at se deres blodsukkerniveau. MayoClinic.com bemærker, at indekset også kan anvendes til at hjælpe med at kontrollere appetitten og forsinke sult signaler.


  Betydning

  University of Sydney vedligeholder en database, der viser det glykæmiske indeks af hundredvis af fødevarer. Det konstaterer, at spise en masse af fødevarer, der registrerer højt på det glykæmiske indeks kan være skadeligt for dit helbred, fordi det skubber din krop til ekstremer. Høje GI kostvaner er særligt dårligt for dem, der er overvægtige eller dem, der opretholder en stillesiddende livsstil. Hvis du erstatte lavt GI fødevarer for højere GI fødevarer, dit blodsukker og energi niveauer forbliver stabil. Du vil også føler fyldigere længere tid mellem måltiderne. The University of Sydney anbefaler at skifte til fiberrige korn, reducere mængden af ​​kartofler, du spiser, og spisning på masser af frugt og grøntsager.

 • Tags:

Posts Carousel